Star

September 27, 2020 15:00

By

Lili INSPEKTORKA: “17 GODINA posećujem plastičnog hirurga! Bockam bradu DO BESVESTI!”

Bivša inspektorka Ljiljana Lili Stevanović priznala je Mariji Kulić da je u plastične operacije uložila oko 20.000 evra!

Lili: “Mnogi mi kažu da sam bila mnogo lepša pre operacija”

„Ja sam sa 35 godina počela sa botoksom, na vreme sam rešila da se sređujem kod hirurga, ali i da radim manje korekcije na telu i stavljam silikone. Nisam bila zadovoljna, pa sam povećala grudi, a onda i usta. Ni nos mi nije baš bio savršen, pa sam ga smanjivala. Istetovirala sam obrve jer volim da budu malo jače, a nedavno sam uradila i ove popularne mačkaste oči. Jedino mi brada ne izgleda baš savršeno jer imam proširene pore, uvek mi nekako deluje smežurano. Bockam bradu do besvesti, ali ne vredi, ne pomaže ništa. Ja inače ne volim da pričam o tome, o tim operacijama, sad si me malo zatekla, pa sam ti sve ispričala. Mnogi mi kažu da sam bila mnogo lepša pre operacija, ali ja sam ovako zadovoljna”, ispričala je Lili Mariji Kulić, a bliska prijateljica bivše inspektorke otkriva za novi STAR još detalja:

  Bogati Amer ispunjava sve njene hirove

„Ljilja je oduvek bila takva, volela je da se razlikuje od drugih, da odskače i da bude primećena. Prvo je radila neke manje korekcije koje je mogla sama da plaća, a kasnije joj je sve plaćao dečko. To je Amerikanac koji je mnogo voli i ispunjava sve njene hirove. Oko 20.000 evra joj je dao na sređivanje koje je radila u Beogradu. Ne žali para, samo da ona bude srećna i zadovoljna”, kaže za STAR Ljiljina dobra drugarica koja zna sve njene tajne.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR