Oporavak Nemanje Gudelja svet novine svet portal
Svet

December 31, 2023 13:00

By

Porodica Gudelj otkrila najbolniju tajnu: Ovo je pretilo da rastavi Anastasiju i Nemanju

Ljubav Anastasije i Nemanje je za primer

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi koja je svakim danom sve jača. Nakon venčanja, Anastasija i Nemanja uplovili su u period bez turbulencija, posvetili se jedno drugom nakon tragedije koja im se dogodila.

Ljubav Anastasije i Nemanje svet portal svet tabloid svet

instagram

Ljubav Nemanje i Anastasije prebrodila teške trenutke

Poznati par je teško podneo gubitak nakon što je Cecina naslednica iznenada u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, U tom momentu svi snovi su im se srušili kao kula od karata, a mnogi su se pitali da li će njihova veza uspeti da prebrodi tu tragediju. Međutim ljubav Nemanje i Anastasije je bila dovoljno jaka da prebrodi težak period koji ih je zadesio, a krajem avgusta su je krunisali brakom na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Pročitajte Nedostaje joj kuća i porodica – Anastasija se rečima punim ljubavi obratila Ceci

U kratkom videu koji je Anastasija postavila na svom Instagramu vide se detalji koji se tiču njihovog venčanja, romantična putovanja, porodičnih momenata, ali i veoma bolni trenuci kroz koje je slavni par prolazio nakon gubitka deteta. Na snimku se može videti fotografija ultrazvuka, zatim Nemanja Gudelj kako ljubi Anastasijin stomak, ali i ona, uplakana, što je mnoge njene pratioce pogodilo. I pored bola kroz koji su prošli, ljubav Nemanje i Anastasije je pobedila, a ona je u videu istakla svoju zahvalnost na svemu i napisala da u novu godinu ulaze puni nade, ljubavi i radosti.

Ljubav Nemanje i Anastasije svet portal

Instagram

“Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude… U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao” , napisala je Anastasija u svojoj objavi.

Ljubav Nemanje i Anastasije svet portal

Instagram

Podsetimo, Ceca Ražnatović je pre nekoliko meseci otvoreno pričala o gubitku pa je tom prilikom izjavila:

“Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje”, rekla je tada poznata pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram