Ljubav Gagija Jovanovića i Branke Pujić
Svet

23 Oktobra, 2022 12:30

Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo: U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO

Ljubav Gagija Jovanovića i Branke Pujić traje već pune tri decenije

Ljubav Gagija Jovanovića i Branke Pujić odoleva iskušenjima svih ovih godina. Glumački par venčao se pre tačno trideset godina na skromnoj ceremoniji i upravo tako je sve do skoro živeo, povučeno od sveta, u svom domu u Zemunu i povremeno u vikendici na Zlatiboru, gde je daleko od znatiželjnih fotoreportera i publike jedno drugome mogao da se prepusti.

Pročitajte: Svi Mitrovići na jednom mestu – Željkova ćerka Sandra spojila majku i maćehu (foto)

Ljubav Gagija Jovanovića i Branke Pujić – Uspešno odolevaju pritiscima

Nažalost, poslednjih par godina poslovne obaveze supružnicima nametnule su drugačiji ritam, što je navodno uticalo na njihove navike pa i sam odnos. Svi spekulišu da je Brankino odsustvo sa premijere Gagijevog filma „Komedija na tri sprata“ razultat nastupile udajenosti, pa i to što odmah nakon premijere glumac nije, po običaju, otišao kući, već je slavlje povodom uspeha nastavio sa kolegama, piše „Story!“

Pročitajte: Gagi Jovanović – Pohlepa je virus koji nas je obuzeo pre ovoga, ovo je samo neki sledbenik

Veselio se i pevao, dok je kraj njega sedela veoma mlada koleginica. Na iznenađenje svih glumac joj je uputio par stihova, pa i nežnih pogleda što je zabeleženo snimkom i fotografijom. Slike su naravno dospele u javnost koja se odmah zapitala kako će Branka reagovati na postupak supruga. Budući da svi znaju koliko je Gagi veliki džentlmen, ovo je karakteristično za njega jer je tokom cele svoje karijere na javnim okupljnjima i druženjima pokazao koliko poštuje sve svoje koleginice kako mlađe tako i starije.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora – Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY / Svet

FOTO: Instagram