Svet

October 8, 2023 10:30

By

Pevačica besna i razočarana: Ostaćeš upamćen samo kao bivši dečko Rade Manojlović

Ljubavni život Rade Manojlović oduvek intrigira javnost

Kada je ljubavni život Rade Manojlović u pitanju, poznato je da su njene veze privlačile pažnju javnosti. Jedna od tih veza je bila i sa čovekom iz sveta sporta, a reč je o Momiru Gajiću, sportskim menažerom.

Ljubavni život Rade Manojlović

Ata images

Ljubavni život Rade Manojlović nije bio bajkovit

Rada je govorila da su oni imali razmirica zbog njenog oblačenja i ljubomore.

“Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz… Moj posao ga je iritirao, nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu” – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Njihova veza je bila dosta burna, a nakon kraha ljubavi, sportski menadžer nije imao baš lepe reči za pevačicu i istakao je da je Rada Manojlović dokaz da se nikada ne treba upuštati u vezu sa pevačicom.

Ljubavni život Rade Manojlović

ATA images

Pročitajte: Više nije tajna – Rada Manojlović otkrila kada će se udati i za koga

Ove reči su očigledno pogodile Radu pa mu je uzvratila istom merom:

“Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao „bivši dečko Rade Manojlović“ – rekla je tada.

Rada se osvrnula i na to kako je porodica njenog bivšeg dečka Momira nikada nije poštovala, posebno njegova sestra koja je za nju govorila da je folk pevačica sa sela.

“Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava” – rekla je Rada jednom prilikom za medije.

Ljubavni život Rade Manojlović

Ata images

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images