Ljupka Stević
Star

20 Juna, 2021 15:00

Ljupka i Stanija u svađi zbog Ive: Ti nisi ništa poštenija od nje!

Ljupka i Stanija u klinču!

Prošle subote Ljupka Stević osula je drvlje i kamenje po Staniji Dobrojević! Njih dve su zajedno bile u žiriju na Zadrugoviziji, pa je Ljupki zasmetao Stanijin komentar upućen Stefanu Kariću da je ove sezone našao bolju devojku za razliku od prošle godine kada je bio s Ivom Grgurić!

Ljupka i Stanija u svađi – Iva je o svojoj prošlosti rekla sve, a ti o svojoj nisi ništa!

Ljupka i Stanija

– Ljupka i Stanija su bile okej sve do momenta dok Stanija nije pecnula Ivu. Od tada se njihov odnos promenio, osetila se tenzija, a Ljupka je sačekala pauzu i oštro odbrusila starleti, i to se potrudila da svi oko njih čuju. Pitala je zbog čega je prozvala Ivu, a Stanija je prevrnula očima, na šta joj je Ljupka očitala bukvicu: ‘Iva je moja dobra prijateljica i ja neću dozvoliti da udaraš na nju bez razloga jer te ona nikad ni pomenula nije.

Pročitajte: Stanija Dobrojević šokirala – Moj ulazak u „Zadrugu“ bio bi koban po neke! (FOTO/VIDEO)

Ljupka i Stanija

Ljupka i Stanija – Netrpeljivost u studiju

– Ne znam zašto misliš da si bolja i poštenija od nje i da ona nije dobar izbor, a ti jesi. Ništa ti, mačko, poštenija nisi od nje, a Iva je makar o svojoj prošlosti rekla sve, a ti o tvojoj ne pričaš, tako da nemoj da prozivaš ljude koji ti nisu ništa uradili!’ Bila je baš oštra, a Stanija joj je odgovorila da ništa loše nije rekla i da nema potrebe da se kači sa njom. Nakon te rasprave njih dve su nastavile da se prozivaju u nastavku večeri, a Ljupka je bila ironična svaki put kada bi Stanija nešto rekla – kaže izvor za „Star“ koji se našao na licu mesta gde su se posvađale Ljupka i Stanija.

Ljupka i Stanija

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: ATA IMAGES, BOJAN VUKOVIĆ