Iva Grgurić
Star

May 31, 2021 20:00

By

Iva preživela NASILJE! „Tukli su me i MALTRETIRALI”

Iva Grgurić prvi put javno je otkrila da je godinama trpela vršnjačko nasilje zbog ljubomore devojčica, ali je srećna jer je na kraju uspela da se izbori.

Iva progovorila o teškim trenucima!

Iako je to za nju jako teška i bolna tema, Iva je kratko objasnila:

Maltretirale su me devojke, sećam se da su me tukle u osnovnoj školi. Uvek sam bila slatka kao devojčica, koja se nije odvajala od dečaka, zbog toga me devojke nisu volele, i u osnovnoj školi i u srednjoj. Borbena sam, od detinjstva sam se izdvajala i to je tada krenulo. To je neka motivacija za uspeh ja mislim – rekla je Iva nedavno, a da baš sve nije tako otkrila nam je jedna njena drugarica iz Zagreba.

Išle smo zajedno u osnovnu školu, još tada se nekako izdvajala od ostalih devojčica. Bila je jako visoka i stalno je nosila neke kratke haljinice i šorceve. Dečaci su uvek obletali oko nje i družili su se samo sa njom. To je mnogo smetalo ostalim devojčicama pa su je često posle škole pratile, napadale je i udarale. Trajalo je bogami to godinama. Iva je često bila i u modricama, ali je trpela i ćutala, nije želela da menja školu. Imala je možda samo jednu drugaricu iz komšiluka i to je to. Bilo je to jako bolno i teško za nju u tim tinejdžerskim godinama, nije sama smela ni na ulicu. Možda je zato i tragala za nekim moćnim i starijim muškarcem kako bi se spasila batina i zlih drugarica. I eto uspela je. Sada joj verovatno još više zavide, ali Iva je prešla u Beograd i konačno mirno može da šeta gradom bez straha – objasnila je Ivina drugarica za Star.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ