Scandal

15 Marta, 2021 15:54

BOLNA ISPOVEST: Dragana Katić progovorila o PAKLU koji je preživela!

Dragana Katić dugi niz godina vodi neke od najgledanijih emisija na ovim prostorima, a ko bi rekao da se iza neustrašive žene i nasmejanog lica krije priča koja bi malo koga ostavila ravnodušnim.

Dragana progovorila o paklu koji je preživela!

Naime, poznata voditeljka otkrila je da joj nisu uvek u životu “cvetale ruže”, a naročito kada je u pitanju njen bivši partner, ali i majčina bolest sa kojom se stoički borila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite – rekla je Dragana za 24 sedam i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

Rekla sam Žiki i Ivketu producentu da pripaze ako zabagujem, da mi pomognu, ali nijednog trenutka nisam smatrala da posao treba da trpi zbog mojih problema. Bilo je milijardu problema, ali prosto čovek sve izgura i ide dalje. Nema razloga za dramu. Kuća je za patnju, prijatelji su za deljenje bola, a posao je nešto što mora da se odradi dobro. Prijalo mi je tada da radim. Prvo, jer je to bio posao koji volim, drugo, adrenalin koji imam kod sebe i koji mi je pomogao da eliminišem sve brige i probleme. Jaka sam žena, nemam tu lažnu skromnost, ali znam i kada sam slaba – priznaje Katićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic)

Podsećanja radi, Draganin bivši partner, koji je preminuo pre dve godine, ostavio ju je još pre rođenja blizanaca Bojana i Bogdana, pa je sinove podizala sama. Uprkos činjenici da je ostavljena, Katićeva nije želela da između nje i njenog bivšeg partnera bude “zle krvi“, pa se samim tim trudila da i njeni naslednici imaju korektan odnos sa ocem.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ