Star

27 Januara, 2021 19:00

TUGA! Marina Tucaković NE USTAJE iz kreveta!

Posle četiri godine teške borbe sa kancerom, Marina Tucaković ponovo prima hemoterapije! Više nema snage ni na telefon da se javi, a njen suprug Aleksandar Radulović Futa kaže da joj nikada nije bilo ovoliko teško!

Marina ne ustaje iz kreveta!

Šta da vam kažem! Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A to sve dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemoterapija. Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, neka se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i ne izlaže stresu – rekao je kratko za Star Futa i objasnio da Marina ne želi ni sa prijateljima da se čuje, a kamoli sa drugim ljudima koji joj nisu bliski.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon. Vidim svašta se piše po portalima o njoj, ali srećom ona to ne čita. Ne umire kao što pišu, samo je takav proces sa tim terapijama. To što se loše oseća je očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana, pa će biti bolje – objasnio je Futa i zamolio nas da je ne uznemiravamo neko vreme, jer su joj mir i tišina preko potrebni.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR