Star

December 12, 2020 16:00

By

Ljupka KRIJE DEČKA! Tajno se VIĐA sa KAFEDŽIJOM!

Ljupka Stević u poslednje vreme blista, a kako piše STAR u novom broju, za to je zaslužan novi dečko! Nakon dva i po meseca od kako se na buran način rastala od generala Simića, pevačicinu pažnju uspeo je da privuče momak koji je tri godine mlađi od nje.

Objasnila mu da ne želi da brza

Ljupka smatra da je sve sveže i da je još rano da javno govori o novom dečku. Oni su još u fazi upoznavanja, a ona ne želi da srlja kao sa Simom. Pa svi znaju kako se opekla, tako da nastoji da se uveri u namere tog momka. On je tri godine mlađi od nje, drži restoran u Beogradu, i Ljupku je baš tu i upoznao preko prijatelja. Nije bio navalentan, ali je zainteresovao. Razmenili su brojeve, čuli se i dopisivali, sve se dešavalo spontano. Ona mu je objasnila da ne želi da brza, da je ipak malo vremena prošlo od kada je raskinula vezu od deset godina i on je potpuno razume. Dečko se baš zaljubio, ali joj daje vremena, ne želi da je pritiska i sili. Imaju dosta sličnosti, čak mislim da im je i horoskopski znak isti, pa ne čudi što se toliko razumeju. Ljupka je istakla nekoliko puta da bi volela da se ostvari kao majka, a ako ova veza potraje i bude sve kako treba, možda joj se ta želja i ispuni. Prija joj momak, vidi se da je spokojna i srećna i samo da tako i ostane, jer je ona divna devojka”, priča nam izvor i dodaje:
„Ono što se Ljuki još dopalo kod ovog momka jeste to da on nikada pre nije bio ni sa jednom poznatom damom, što znači da nije od onih koji žele da se hvale i eksponiraju kao momci poznatih”, završava izvor za STAR, a Ljupka se ovim povodom nije oglašavala.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR