Scandal

10 Septembra, 2020 13:00

Lukas BEZ DLAKE NA JEZIKU! Iskreno priča o svom EMOTIVNOM STATUSU, ali i odnosu sa bivšom ženom!

Pevač Aca Lukas, nikada nije krio detalje iz svog privatnog života. Javno je govorio o svojim problemima, a nije štedeo reči ni kada bi ga neko iprozivao.

Ode u monahe!

Ekskluzivno za SCANDAL! otkrio je kako se izborio sa pandemijom, kakav mu je emotivni status, a dotakao se i svoje bivše supruge Sonje Vuksanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on

„Testirao sam se i zdrav sam. Pričao sam sa nekim prijateljima lekarima i oni mi kažu da je dobar deo populacije na svetskom nivou, imun na virus. Ja mislim da grip nisam imao poslednjih 20 godina. Kažu da je sve do imuniteta. Nekad zavisi od toga kakav život vodiš. Možda moj način života nije dobar za neke stvari, ali je dobar za imunitet. Organizam se sam bori protiv svega onoga što mu ti sam radiš, nespavanje, alkohol, cigarete, jedeš šta stigneš i ostale sve stvari koje nas prate kroz život i onda je verovatno imunitet malo jači. Pazim se, držim distancu, i sa ženama imam svoju distancu!”, priča Aca, a na pitanje kakav mu je ljubavni život, dodaje:

„Nikakav. Nema ljubavi! Zamonašio sam se! Nemoj da me pitaš ni o seksu, ni o ljubavi…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuksanovići ❤🌍 (@sonja_aca_vuksanovic_fp) on

Nakon razvoda, Acu i Sonju pratile su brojne turbulencije, međutim par je uspeo da nađe zajednički jezik, a pevač je otkrio kako sada stoje stvari između njih.

„Ne mogu više da objašnjavam… Postaje mi degutantno, ispada kao da se pravdam nekome… Sonja i ja imamo super odnos, išli smo čak i na more zajedno. Nismo zajedno kao partneri, ali se super slažemo. Odem ja često kod njih i to je super, i zbog Viktorije, i inače… Ona je majka mog deteta, među nama će uvek postojati neka ljubav koja je takva kakva jeste jer imamo dete i to je normalno.”, rekao je folker za SCANDAL!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ INSTAGRAM