Aca Lukas f
Svet

3 Septembra, 2021 17:00

Lukas krenuo na JK! Ona nije PEVAČICA, što bi glasali za nju!

Estradni menadžer i producent Saša Mirković najavio je da će Aca Lukas naredne godine biti predstavnik Srbije na Evroviziji.

Lukas krenuo na JK!

Pesma se uveliko sprema, mi smo se prijavili na konkurs. Spletke su uobičajene sa njihove strane, ali mislim da je Lukas toliko jak izvođač i da će pesma biti toliko dobra da to ne može da se pobedi spletkama. Mislim da kad se prijavi tako dobar izvođač i takva zvezda kao što je Lukas ne treba da dolazi ni do kakvih izbora iz prostog razloga što se na taj Evrosong ide da bi se pobedilo, a rezultate smo videli poslednjih par godina. Rezultati ne postoje, a to je zato što ne rade dovoljno na promociji pesme i nema tako jakih izvođača koji bi mogli da okupe celu dijasporu da glasa. Neka mi se javi još jedan producent koji ima rezultate kao ja na Evrosongu i odustajem. Kod nas nema mnog izvođača za takvo takmičenje, zapravo nema ih uopšte, ostao je samo Aca – kaže Mirković za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelena Karleuša trebalo je da predstavlja Sloveniju na Evroviziji jer ima slovenačko državljanstvo, ali se plan izjalovio.

Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču – kaže JK, ali Mirković misli da ona to ne može da iznese.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Mnogo puta smo se uverili da na Evroviziji pobeđuju i pesma i vokal, a ja ne smatram da je Karleuša pevačica. Ona je šoumen koji na skandalima pravi karijeru i to je to. Jelena ima ono što zapad već ima, što bi glasali za nju kad imaju mnogo bolje – zaključio je Saša za Svet.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ