Sanja Vučić pokazala novog dečka
Svet

4 Juna, 2021 19:20

SVET intervju! Sanja Vučić: „Karleuša ne bi PROŠLA kod žirija na Evroviziji”

Grupa “Hurricane” na “Evroviziji” osvojila je 15. mesto, publlika u Srbiji je zadovoljna, ali ne estradi ima zamerki na RTS i celu ekipu koja je bila u Roterdamu.

-Mi volimo kritiku koja je konstruktivna, ali to ne bismo komentarisale. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ništa nas ne dotiče niti pogađa. Mi smo dale 110 odsto sebe i to nam je najbitnije, a na kritike koje nam ne mogu pomoći da budemo bolje, ne osvrćemo se. Narod je stao iza nas, njima se to svidelo i nama je to najbitnije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Rekla si da ti se Fabijano, pobednik “Evrovizije” sviđa, je l si uradila nešto po tom pitanju, pošto si izjavila da kada ti se neko dopadne nemaš problem da priđeš iako se spekuliše da je bis*ksualac.

-On je jako sladak. Bila sam veliki poštovalac njihove pesme. Imam njuh za pobednike i nikada nisam omašila. Ove godine sam čak zaradila i 20 evra pošto sam se kladila sa Marijom. Cela njihova ekipa je jako ekscentrična, ne znam sa kim je u vezi. Ja sa momkom nisam progovorila ni dve reči, ali mi je sipmatično sve to što radi, kako se ponaša. Tako da verujem i da je ono ljubljenje na sceni sa momcima iz benda deo nekog performansa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Ivana je na jednoj od proba imala peh pošto joj je puko kostim, je l si ti imala neki problem?

-Moj kostim je bio perfektan, imala sam haljinu, dok su njihovi bili uz telo, pa je možda zato bio neki problemčić ali ništa strašno. Moj jedini peh je bio na prvoj probi, kada sam omašila deo koreografije, pa kada su Ivana i Ksenija čučnule, ja sam nastavila da stojim. Mada, to niko nije primetio pošto sam ja stala u sredini pa je izgledlo da tako možda treba. Sreća po mene i po nas, da drugih pehova i problema nije bilo.

Ko su ti bili favoriti?

-Favoriti su mi bili Italija, Finska i Ukrajina. Na njih je publika u areni najbolje reagovala. Lepe reakcije su bile i na naš nastup. Te ludačke energije se osete.

Je l je bio sem italijana još nekog frajera za tebe, ipak si solo?

-Sad kad malo bolje razmislim, nije bilo nekih frajera, nisam zadovoljna onim što sam videla.

Je l se bar neko nekom tamo udvarao?

-Nije bilo ni prostora ni mogućnosti. Svi smo bili izolovani zbog korone. Svako je bio sa svojom ekipom, nije bilo poželjno da se mešamo zbog virusa. Čak to nije bilo moguće ni u hotelu jer smo kod nas mi bili jedina ekipa. U hotelu do nas su bile ekipe iz Makedonije, Izraela i Irske.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Kako ti je kao solo, je l tražiš dečka ili je pauza na emotivnom planu?

-Ma, ne tražim ga, super mi je ovako. To kad bude trebalo da se desi, desiće se. Ja nemam problem kad mi se neko svidi da toj osobi dam do znanja, priđem, uradim neki mim. Ako mi se neko svidi, a ako osetim potrebu i slobodu da kažem, nemam problem sa tim.

Je l se udvaraju bar momci sa javne scene, neki pevač, glumac?

-Ne, niko me nije muvao. Šta ću, verovatno nemam taj neki vajb.

Ko ti se sviđa sa estrade? Pretpostavljam da mora da bude neko mišićav kao prethodni dečko?

-Ma, ne mora. Lepo je kad neko vodi računa, vežba, zdravo se hrani ali to nije presudno. Kad su momci u pitanju ja imam izvitoperen ukus i svašta može da mi se svidi. Sa naše scene niko mi se ne sviđa u smislu da bih volela da mi neko od njih bude dečko.

Da li se slažeš sa tim da se na “Evroviziji” glasa po nekoj političkoj liniji?

-Mi smo uradile ono što je bilo do nas i u startu nam je bio bitan prolazak u finale. Što se tiče političke pozadine, to je negde prećutna stvar, ali zna se da se komšijski glasa, kao i da žiri pesme poput naše ne uzimaju za ozbiljno, već gledaju neke “ozbilljnije” numere. Naša pesma je bila vrlo zahtevna, samo možda tako nije izgledalo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenia (@ksenia.knezevic)

Ako je sudeći po snimcima, stiče se utisak da je Ksenija jela u svakoj situaciji, da li je to način da se suzbije trema ili šta je bilo u pitanju?

-Ma nije ona mnogo jela, samo uvek kad je to radila, neko ju je snimao, pa se stiče takav utisak. Pred polufinale i finale smo sve jele kako bismo imale energije za nastupe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Marija je bila u Roterdamu sa vama kao podrška, otkud to kad prethodnih godina nije išla?

-Nju je pozvala naša šefica deligacije. Marija je super lik. Tamo smo se upoznale i imamo sjajno mišljenje o njoj. Marija je strava.

Priča se da postoji mogućnost da vam se grupa raspada.

-Ma, i dalje smo grupa, to stvarno nije istina. Uskoro kreću i nastupi. Nema smisla da se sada rastajemo kad je sve u najboljem redu.

Kada je vaša grupa u pitanju, šta dalje?

Bilo je nekih razmišljanja o duetu, da možda snimimo pesmu sa Teodorom, ali još nismo u pregovorima. To je samo misao, ideja zasad. To bi bilo sjajno, spoj tih energija. Što se tiče inostranih izvođača, možda se i tu desi nešto, možda sa Floridom, sad smo ga upoznali na takmičenju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Počela si aktivno da pišeš tekstove. Šta treba da se desi da izađu reči “čoko moko, loko”?

-To je bio demo snimak. Zaličilo mi je na čoko moko i tako ostalo. Obično tekst izađe shodno emociji. Ja najbolje emotivne tekstove sam napisala kada sam patila, a ti vrcavi poput “Loko” je neodređeno, može da izazove bilo koja emocija.

Je l imaš nekog pevača kom bi volela da uradiš pesmu?

Napisala sam jednu pesmu za koju smatram da bi baš legla Ceci ali mi je glupo da joj pošaljem, i ona tako stoji nekoliko meseci. Sve se snebivam da joj se javim, ali uradiću to uskoro. Pesma je baš lepa, emotivna, u njenom fazonu, mislim da bi joj baš legla. Imam demo, imam sve. Možda će i preko ovog intervjua saznati za pesmu, ko zna. Ha ha.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

A saradnja sa Karleušom možda?

-Sa njom uvek. To su te energije koje su se poklopile, i ako bi se desila super pesma, mislim da bi to bilo top.

Da li misliš da bi Jelena bila idealan naš predstavnik na “Evroviziji”?

-Verujem da bi taj nastup bio ludilo mozga, i što se tiče fanova to bi sigurno bio pun pogodak. Ali, što se tiče žirija, mač je sa dve oštrice kako bi oni na to gledali. Brze i pesme sa nekom forom nemaju najbolji prijem kod žirija. Isti sluačaj je i sa nama. Po glasovima fanova smo bile deveto mesto, po žiriju drugi deo liste.

Je l imaš ambiciju ponovo da budeš na “Evroviziji” po treći put?

-Zasad ne razmišljam o tome, ali pošto na pet godina idem na takmičenje, ne znam šta će se desiti u tom periodu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ