Svet

20 Juna, 2022 12:30

Lukas konačno otkrio detalje svađe s Karleušom, emotivan i povređen: Godinama sam je…

Lukas iskreno progovorio o svađi sa Jelenom Karleušom

Dugogodišnji prijatelji i saradnici Aca Lukas i Jelena Karleša, zaratili su na društvenoj mreži Instagram, a teške reče i uvrede pratioci su mogli da prate i komentarišu iz minuta i minut. Razlog je bila Lukasova pohvala upućena Ani Nikolić za pesmu „Provereno“, koju je ona otpevala kao svoju pesmu, iako je istu numeru kupila i objavila na svom novom albumu Milica Pavlović, u čiju je odbranu stala Karleuša.

Lukas progovorio o svađi sa Karleušom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Kada je Lukas je na svom Instagram nalogu pohvalio Anu Nikolić krenula je salva uvreda sa Jelenine strane. Šta o svemu tome misli, Lukas je ispričao posle sinoćnjeg nastupa u Štutgartu ekskluzivno za Svet:

– Ja sa tim ko je kad snimio pesmu nisam ni upoznat. Ja sam samo pohvalio Anu Nikolić kako je otpevala pesmu, ne razmišljajući o Milici. Nemam ništa protiv Milice. Video sam samo da su ovi moji šerovali kako Ana peva tu pesmu i ja sam je pohvalio. Ostalo je istorija. Ja ne znam ni šta su ovi moji šerovali iskreno, spavao sam.

 Kažeš da si spavao, da li to znači da je neko drugi pisao sa tvog Instagram naloga?

– Ma, posle sam ja pisao! Kažem ti, spavao sam i posle vidim sto novinara me je zvalo da im komentarišem Karleušine uvrede. Tako sam i saznao da me vređala. Uđem na Instagram i imam šta da vidim. Ja sam nju godinama branio i štitio a ona se našla mene da vređa?! Molim!? I zbog čega?!

Pročitajte: Milica Pavlović otkrila sve o skandalu: Brutalno isprozivala Anu i sve kolege koje ćute, oglasila se i Nikolićeva

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

Hoćeš da kažeš da razlog vašeg javnog prepucavanja i svađe nije sporna pesma „Provereno“ već to što je Karleuša počela da te vređa?

– Naravno da je to razlog. Boli mene uvo za tu pesmu. Kažem ti, spavao sam kad su ovi moji to objavili. Budim se i imam šta da vidim. A, ja sam uvek stajao iza nje i to svi znaju. Preterala je i napala me bez mere i stila.

Kako sada, kada su se slegle strasti razmišljaš o toj situaciji? Ipak vas veže dugogodišnje prijateljstvo i saradnja. Zar ne misliš da ste oboje preterali?

– Ja preterao?! Ona je preterala! Ona je mene nazvala narkomančinom i klošarem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Ali ti si napisao da tebe to ne vređa?

– Ma, daj molim te, koga to ne vređa? Da li se ti šališ? Je l’ treba da je pustim da ona mene vređa? Pritom, ničim izazvana ona se našla mene da komentariše. I na tvoje pitanje da li sam preterao, malo sam joj napisao veruj mi. Ona je preterala. Ja sam spustio loptu time što sam odustao od emisije o Jeleni koju sam najavio na Instagramu. Eto, neka to bude dokaz da sam sa tom najavom isto preterao, al veruj mi da sam malo napisao. Ona je preterala. Koga bre zanima ta pesma?! Neka Ana i Milica raspravljaju kad je ko kupio, snimio i otpevao. Šta bre mene boli uvo za tu pesmu. Nije mi prvi put da pohvalim kolege kada mi se nešto sviđa. Pritom, kažem ti da sam spavao kad su ovi moji to objavili.

 

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: ATA IMAGES