Scandal

August 23, 2020 16:00

By

Luna UCENJENA zbog Anabele! IZGUBIĆEŠ SVE!

Gostujući na TV Pink Luna Đogani izjavila je da ima želju da se pomiri sa majkom Anabelom, te da joj jako nedostaje sestra Blankica! Takođe je navela da ne zna njen telefon i da ne može da je pozove, ali je istakla i da se nada da će do njenog polaska u školu izgladiti i odnos s majkom, i odnos sa sestrom i da će sve biti kao pre! Međutim, na sve to Anabela kaže sledeće:
– Ne verujem u prazne priče i reči, verujem samo u dela, a na delima se još ništa nije dogodilo – objasnila je Anabela na dan kada se SCANDAL! slao u štampu!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, kada je to izjavila, Luni su počele da stižu pretnje i ucene, i to zbog toga što neka grupa njenih fanova ne želi da se ona pomiri s majkom: Ako se pomiriš sa Anabelom, izgubićeš sve! Ako se vratiš majci, ostaćeš bez Marka! Nisi svesna šta ćemo ti raditi ako to učiniš, samo su neke od ucena koje je Luna dobijala. Međutim, ona kaže da odnos s Markom, te odnos s majkom ne smeju da isključuju jedan drugi. Ako joj je verovati na reč, onda bi trebalo uskoro da načini prvi korak i pomiri se s majkom. I mada tvrdi da nema Blankicin broj, to nije tačno. Ona ima broj mlađe sestre, tako da nam ostaje da vidimo da li će u toku ove nedelje potvrditi svoje reči i pomiriti se s majkom.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!