scandal

31 Maja, 2020 17:00

Gastoz NIJE JEDINI! „Luna je VARALA Marka i sa mnom!“ SCANDAL! otkriva TREĆEG!

Redakciji SCANDALA! javio se izvesni Srđan, koji nas je zamolio da mu ne pominjemo prezime, ali nam je otkrio da se bavi biznisom i da je veoma uspešan! A onda nam je pokazao i poruke koje je, navodno, razmenjivao sa Lunom Đogani! Naime, on tvrdi da Gastoz nije jedini dečko s kojim je Luna navodno varala Marka Miljkovića, te tvrdi da je i on, navodno, bio sa njom u nekoj šemi!
– Mogu da vam pokažem sve poruke koje mi je Luna slala, htela je da budemo u vezi, ali zbog njenog rijalitija, otišli smo samo na piće – započinje priču za SCANDAL! biznismen Srđan i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju! Đole Đogani: “Brena NE UME da igra! Skače kao da preskače lastiš!”

PROČITAJTE JOŠ: Anu Korać čeka HAOS sa Kristijanom! SCANDAL! otkriva zašto ga se PLAŠI!

PROČITAJTE JOŠ: Severina našla Igoru TAJNE PORUKE! ODLEPILA što je VARA!

– Čak mi je rekla i da će mi se vratiti posle Zadruge i da je Marko više ne zanima. E sad, da li ona tamo s njim igra igru ili ga zaista voli, ja
to ne mogu da tvrdim. Spreman sam i sa Markom da se pogledam oči u oči i sve mu ispričam. Možete vi sad da mislite da sam ja ove poruke fingirao, ali nisam. Verujte, Luna me je otvoreno muvala i predlagala mi čak i ozbiljnu vezu – objašnjava biznismen za SCANDAL! i nastavlja:

– Neću da lažem, meni se ona sviđa. Zgodna je i lepa, ali nije baš načisto sama sa sobom. Te Gastoz, te Marko, pa ja… Ne zna ni sama šta hoće, sedi na dva, ma šta dve, na tri stolice, a posle joj đavo kriv kad je svi provalimo. A tek to nije problem jer devojka ne zna gde bije, pa zaboravlja šta je koga i zašto slagala. Negde mi je i žao nje, ali nije dužan ni Marko da je trpi, kao uostalom ni ja. Zato sam, kažem vam,
spreman da popričam s Markom otvoreno, kao muškarac sa muškarcem čim on izađe iz rijalitija. Naravno, to će se desiti ukoliko on to bude želeo, a što se Lune tiče, mislim da će na kraju, nažalost, ostati i bez mene, i bez Marka, a i Gastoz je, čini mi se, samo u fazonu da se zeza s njom. Ne verujem da bi bio s Lunom u ozbiljnoj vezi – završava biznismen, ali moramo da napomenemo da je možda u pitanju i neki momak kojeg je Luna odbila, pa joj se ovako sveti. Sada je bar lako u fotošopu napraviti i lažirati poruke. Bilo kako bilo, još detalja ćemo saznati kad i Luna i Marko izađu iz rijalitija!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL