Svet

9 Februar, 2021 18:00

Luni treba POMOĆ! Plaši se POROĐAJA!

Luna Đogani i Marko Miljković ne kriju da jedva čekaju rođenje ćerkice kojoj su već izabrali ime Mia. Termin je 15. jun, ali Lunin strah od porođaja sve više raste.

Luna se plaši porođaja!

Otkako je saznala da je u drugom stanju Luna se potpuno promenila, više ne drami oko gluposti, jako je smirena, fokusirana na porodicu, razmišlja o preseljenju, već smišlja kako će izgledati soba za bebu, vrlo je vedra i pozitivna. Jedino šta je plaši i oko čega se brine jeste sam porođaj, od toga ima veliki strah. Njena majka Anabela je jako teško rodila Lunu, deset sati se porađala i više puta je pričala o tom iskustvu, što je Luni dodatno stvorilo paniku. Trudi se da se edukuje, čita knjige o trudnoći, porođaju i odgoju male bebe, ali neki joj predlažu i razgovor sa psihoterapeutom jer će se tako najlakše pripremiti za ono što je čeka. Luna se plaši za svoj život, za život bebe, plaši se bolova za koje je čula da su strašni – kaže izvor za Svet i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Marko je svakodnevno smiruje i govori da će ona to kao i sve duge žene lako podneti, da je to prirodno, da ne razmšlja o bolovima nego samo o bebi koju će držati u svojim rukama. Još uvek se dogovaraju oko toga da li da Marko bude u sali, Luna bi to volela, ali neće da ga prisiljava dok on ne bude siguran da to želi. Njoj bi mnogo značila njegova podrška u tom trenutku, jer je on jedini koji može da je smiri – tvrdi izvor i dodaje da Luna već sad traži kliniku u kojoj će se poroditi, zapravo privatnu bolnicu čije će usluge moći da dobije na kompenzaciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Luna bi želela da se porodi u privatnoj klinici, smatra da su tamo uslovi bolji, a osoblje ljubaznije. Ona je prilično razmažena, pa želi poseban tretman. Trenutno pokušavaju da se dogovore o kompenzaciji, da ih ona reklamira na svom Instagram profilu, ali sve i da ne dođe do dogovora, njen izbor će verovatno biti privatna bolnica. Luna se medijski povukla, ne daje intervjue, ne gostuje po emisija, posvetila se sebi i Marku koji se zaista divno brine o njoj i ispunjava joj sve želje i hirove. Njemu ne smeta što je od onih razmaženih trudnica kojima se jede ananas u tri ujutru, kojoj moraš da masiraš noge jer su natekle i ispunjavaš sve želje. Marku ništa ne pada teško. Srećan je što se vole i lepo slažu, što im uskoro stiže beba, pa gleda da do porođaja nađu komforniji stan kako bi imali sobu za dete – zaključio je izvor Sveta.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ