Svet

11 Septembra, 2021 17:00

Savo Perović progovorio o prijateljstvu sa Lunom! „Šokiran sam kakva je MAJKA”

Luna Đogani javno kuka kako je prijatelji izbegavaju otkada je dobila bebu i traži nove koji će imati vremena za nju, ali pevač Savo Perović, njen najbolji drug, tvrdi da ona baš i nije u pravu.

Savo Perović o Luni i Marku!

Nije ona meni to zamerila, mi smo u kontaktu, ali tako se namestilo – leto je, ja sam u poslednje vreme nastupao u Crnoj Gori, svi su negde na odmoru, tamo-vamo, a ona sedi u kući i ima vremena na pretek. Svaki put kad dođem u Beograd, odem kod nje, družimo se. Kad se njoj blejalo, ukapirala je da niko nije tu, pa se iznervirala. Ume da mi zameri, uvredi se kad nemam vremena da se vidimo, ali zezamo se na tu temu – kaže Savo za Svet i dodaje da je sa Markom Miljkovićem izgladio odnose i sad je čest gost u njihovoj kući.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Marko i ja smo izgladili odnose, idem kod nje, bio sam već nekoliko puta. Čim dođem, da mi Miu da je držim. Iznenadila me kakva je majka, pozitivno, naravno. Dosta se uozbiljila i baš je odgovorna, u tom smislu se promenila. Super se snalazi, dete joj prija – kaže Perović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna se pak ozbiljno požalila da prijatelji nemaju vremena za nju:

Zdravo, dragi moji, hoću da raspišem konkurs za nove prijatelje. Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama, koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radi ništa, tako da imam previše slobodnog vremena u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće i tako to, a nemam sa kim to da uradim. Tražim prijatelje sa decom.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ