Svet

29 Avgusta, 2021 17:00

Stefan Karić LJUT! Kako misliš nije vreme za bebu?

Stefan Karić neće da se ženi Jovanom Ljubisavljević dok ona ne pristane da mu rodi dete. I dok su mnogi od Karića očekivali da će Misicu zaprositi odmah po izlasku iz rijalitija, prevarili su se.

Stefan Karić LJUT!

On se našalio kada je na svom Instagramu ispod fotografi je sa Jovanom napisao: “Rekla je DA”, a pitanje je glasilo “Je l’ me voliš?” Jovani se to nije dopalo, ali ni njemu se ne sviđa što ona sada ne želi decu.

Jovana smatra da je još mlada, hoće prvo da se zaposli, da stane na noge pa onda da gradi porodicu. Stefan je baš pritiska, mnogo je zavoleo i jedva čeka da postane otac. Mnogi njegovi drugari dobili su decu, između ostalog i Mirko Šijan, pa je i njemu proradio očinski instinkt. Onog momenta kad bude siguran da Jovana želi porodicu sa njim, on će je i zaprositi – kaže za SVET izvor blizak Kariću.

Ali, Jovana za to nije spremna..

Nisam trudna. Ako bog da, jednog dana desiće se i to, ali nećemo da žurimo, rano je. Uživamo u vezi i pustićemo da sve ide svojim tokom – kaže ona, što Stefana nervira.

Nažalost, nije trudna. Radićemo na tome u budućnosti, ali za sada nismo. Izbacio sam sliku gde su svi pomislili da je možda trudna jer sam je poljubio u stomak, pa su tako povezali. Ali nije, nažalost. – objasnio je Karić.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET