Star

20 Januara, 2022 19:00

Maja i Čorba opet zajedno: Komšije zvale policiju zbog buke u stanu!

Maja Marinković razmišlja da se vrati u „Zadrugu“, ali dok čeka konačan odgovor produkcije, rešila je da ne gubi vreme! Naime, čim je Milan Janković Čorba izašao iz rijalitija, završio je kod Maje. Kako saznajemo, Maja i Čorba proveli su dva dana u njenom stanu, a zatim se on uputio na Kosovo kod roditelja.

ATA/IMAGES

-Čim je čula da Čorba napušta „Zadrugu“, Maja mu je poslala poruku i rekla mu da ga čeka u stanu, da dođe kod nje. On je tako i učinio i dva dana je proveo s njom. Ne znam zbog čega se on ustručava da sa njom uđe u neku vezu, valjda misli da će proći ko Car i Janjuš ako ozvaniči, zato mu je bolje da budu u kombinaciji. Maja sa kim god da je, uvek se vrati Čorbi, i on to zna. Nije da nisu pričali o vezi, Maja je to pokrenula, ali joj je Čorba rekao da je za sada bolje ovako. On još pati za Teodorom i Maja to zna, vrlo je prema njoj otvoren. Sada je dva dana proveo kod nje, ona je izlazila do prodavnice, on se odmarao u stanu, spavao i Maja mu je baš lep ugođaj priuštila. Otišao je nakon dva dana kod svojih na Kosovo, a onda se vraća u Beograd, a gde, ne znam. Ko zna, možda se on i Maja kao par vrate u Zadrugu –  priča naš izvor blizak Maji i dodaje:

PRINTSCREEN/YOUTUBE

-Znam da su se sada komšije bunile zbog buke, čini mi se da je Maja bila glasna, opustila se jer nije pred kamerama, pa je zaboravila da ima komšije. Pretili su joj da će da zovu policiju jer krši pravilo o poštovanju reda i mira. Oni se se*saju po ceo dan, ipak ima tu i dece, mada ona nije imala obzira pred kamerama, što bi u njenom stanu. Maji je bilo neprijatno kada joj je komšinica rekla da bude tiša, izvinila se, a i boji se da ne kažu to Takiju, jer on ne zna da je Čorba bio kod nje – rekao je za STAR izvor poznat redakciji.

maja marinković

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pročitajte; Jovana Jeremić je uradila nešto za Cecu i time objavila rat Karleuši!

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE