maja marinković preti
Scandal

20 Novembra, 2021 16:00

Maja Marinković otkrila namere Filipa Cara! Znam šta će URADITI Dalili!

Ne pucam u prazno, poznato mi je kakav plan Car ima za nju!

Maja Marinković bi trebalo da uđe u Zadrugu, a kako kaže, niti je zanimaju Car i Dalila, a Janjuš je tek za nju završena priča i briga je za njega. Što se tiče Cara, samo je rekla da pouzdano zna sve njegove namere sa Dalilom i da je sigurna da će biti baš tako!

Maja Marinković otkrila namere Filipa Cara!

Ovo što Dalila radi je monstruozno, ne znam ko to može da podržava – objasnila je i dodala:

Moj ulazak će se uskoro desiti i tada će se tamo sve promeniti. Kad mačke nema miševi kolo vode, a ovog put su se miševi baš opustili. Miš je Dalila, glomazni miš, to još nismo imali prilike da vidimo na našoj sceni… Ona je pacov. Danima me provlači u lošem kontekstu. Poznajemo se od Zadruge 3, imale smo zajedničkog dečka Mladena Vuletića i ona zato ima komplekse, klasična ženska sujeta! A sada je tu Car… Ja nisam neko ko puca iz prazne puške. Jesam pravila raznorazne greške, ali to ne može da se poredi sa onim što ona, kao udata žena, radi na pola metra od svog muža. Prema Dejanu se ponaša bezosećajno, kao da je monstrum – priča Maja i otkriva šta misli o odnosu Cara i Dalile:

Mislila sam u početku da je rijaliti igra, ali žena ne bi sebe toliko spustila da se nije zaljubila. Car se nije zaljubio, njemu je to zanimljivo, jer on voli sve što je komplikovano, zamršeno, neosvojivo. Kada osvoji, on se samo šalta dalje. On je inteligentan dečko koji odlično vidi neke stvari! Nije lud da sebi dozvoli da prođe kao Dejan, nema šanse. Čim mu Dalila dosadi počne da ga guši, odmah će da je otkači – zaključila je Maja.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ PRINTSCREEN