Svet

July 31, 2021 13:00

By

Maja Marinković TRUDNA! Janjuš: „Ne znam šta ću da radim, POLUDEĆU!”

Maja Marinković čeka dete Marka Janjuševića Janjuša, tvrde njeni prijatelji.

Maja Marinković trudna!

Ovaj kontroverzan par u protekloj sezoni “Zadruge” proživljavao je verovatno turbulentniju vezu nego iko, od ljubavi do mržnje, strasnog s*ksa, do fizičkog nasilja, ali ako je verovati pričama ona je sada trudna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Ja iskreno mislim da se ona plaši svega. Već neko vreme joj kasni ciklus. To nije ništa novo jer, koliko čujem od ostalih zadrugarki, većina ima poremećaj što se toga tiče u rijalitiju i van njega. Ali ona kaže da se drugačije, čudno oseća. Da nije isto kao kad joj samo kasni i sad. Mislim da je kratak period da zasigurno zna da li je trudna ili ne, plaši se kako će Taki da reaguje ako je to istina, nije joj svejedno ni zbog Janjuševe reakcije. Baš je u nezavidnoj situaciji. Pa i sama se malo izletela sa izjavom prošle nedelje kad je sa njim gostovala u emisiji “Narod pita” kad je rekla da će se pojaviti neka nova Maša za nekoliko meseci. Tad je zapravo uvidela da joj ciklus kasni – ispričala je Majina prijateljica za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Ona njega i dalje voli, to priznaje. Kaže da nema šanse da se pomiri sa njim, ali ne može da ga izbaci iz glave. Boji se sad svega i svih. Kad bi slušala samo svoje srce, ma, nema te sile koja bi je sprečila da ponovo budu zajedno. Sa druge strane, ne može da zaboravi sve što se idešavalo, svog oca koji ne može da smisli Janjuša, rekla bih opravdano. Ne znam šta da mislim. Neka joj je bog u pomoći – zaključuje Majina drugarica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Sa druge strane, Janjuš, na pitanje o Majinoj trudnoći, uozbiljio je razgovor, jer kako priznaje, ni sam ne zna šta da misli.

Ja ne znam šta da verujem kad je ona u pitanju. Toliko je stvari izmišljala, svi znaju da je spremna da slaže svakakve stvari, tako da ne znam da li jeste ili nije trudna. Kad je ova tema u pitanju, valjda se ne bi igrala. Na stranu sve svađe, nesporazumi i ostalo, ako je tako, treba da pozove da kaže. Nije naivna stvar. Ja sa njom nemam trenutno nikakvu komunikaciju – rekao je Janjuš za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ