Star

April 13, 2021 17:00

By

Maja može da UBIJE Janjuša i ALeksandru nakon SVADBE!

Maja Marinković se baš naoštrila da zagorča život Janjušu i Aleksandri otkad su javno rekli da su u vezi! Nakon fizičkog sukoba između bivših ljubavnika koji se desio u ponedeljak u cik zore, Aleksandrina mama Slovenka još više strahuje za život svoje ćerke, saznaje STAR! Kako saznajemo, ona se plaši da Maja može da ubije i Aleks i Janjuša na spavanju.

Pshijatar sve obajsnio

Maja im neće dati mira, ali ne samo da će u rijalitu da im zagorčava život, ako nastave vezu napolju i to bude nešto ozbiljnije, njima se crno piše. Maja od Janjuša ne odustaje, vidi se da ne može da prihvati da on bude sa drugom, pogotovo što je reč o Aleksandri na koju je Maja bila ljubomorna i dok su ona i Janjuš bili zajedno. Aleksandrina mama je mnogo zabrinuta, boji se da će Maja da izludi njenu ćerku. – objašnjava Aleksandrina drugarica za STAR, i dodaje:

Rekla mi je: ‘Ne znam šta će sve to mojoj Aleksandri, što sa njim baš kad on nije raščistio sa Majom. Bojim se te Maje, ona može da im u nekom nervnom rastrojstvu naudi, kad joj padne roletna, a emotivno je povređena, može da napravi svašta. Ako se u rijalitiju suzdržava, napolju može da je sačeka negde i unakazi, bojim se za moje dete!’ Žena je pod stresom, ne može da dočeka da se Zadruga završi. Kada je još videla fizički sukob između Janjuša i Maje dok je Aleks bila pored njih bila je u šoku, počela je da se trese, bojala se da ne povrede nju – priča Aleksandrina drugarica, a njena mama Slovenka nije htela mnogo da komentariše:

Ne znam šta da vam kažem, nije trebalo ovako. Maja je vređala i nju i mene jer se Aleks samo družila sa Janjušem, a šta će tek da bude, ne znam ni sama, ne smem ni da mislim. Drago mi je što Janjuš ne da na moje dete i što joj pruža pažnju, ali nisam ja za to da su u vezi. Ne znam, pričaću sa njom kad izađe, ako je ona srećna, ja tu ne mogu ništa, ali su problemi već počeli i vidim koliko je Aleksandri neugodno, ne zna šta da radi – kratko je rekla Slovenka za STAR.

STAR je stupio u kontakt i sa Janjuševim drugom koji nam objašnjava da sa Majom moraju da budu oprezni.

Aleksandra mi deluje fino i vaspitano. Janjuš i ona su mi super kao par i čini mi se da mu ona baš ide niz dlaku. Međutim, problem je Maja. Njima je jedini spas da pobegnu posle rijalitija u neku nedođiju gde ona ne može da ih nađe. Maja psihički nije dobro, praviće im pakao na svakom koraku. Janjuš će unajmiti obezbeđenje, jedino tako može da zaštiti Aleks od Maje. Videćemo šta će biti, samo da ne bude žrtava – rekao nam je Janjušev drug, a mi smo kontaktirali uglednog psihijatra iz Beograda i predočili mu Majine oblike ponašanja, na šta nam je on zabrinuto rekao da je reč o psihijatrijskoj dijagnozi:

Sudeći po svemu što znam o toj devojci i njenom ponašanju, ona ima psihijatrijsku dijagnozu. Plašim se da bi zaista bila u stanju da nekome naudi u trenucima nervnog rastrojstva, a treba imati u vidu i da, u slučaju da ima dijagnozu napismeno i zvanično, Maju niko ne bi mogao da tereti ni za šta. Drugim rečima, bila bi oslobođena zakonske odgovornosti zbog dokazane neuračunljivosti – upozorio je psihijatar za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR