Novi dečko Maje Marinković
Star

August 3, 2021 18:59

By

Maja smuvala Mensura! Janjuš joj se sveti sa Anom Korać!

I dok se Janjuš sve češće viđa sa Anom Korać, ni Maja Marinković ne gubi vreme. Ona je prošle nedelje otputovala u Budvu i tamo se smuvala sa Mensurom, sa kojim je imala prošle godine seks. Iako još uvek neče da priznaju da su u vezi, njena drugarica nam je otkrila detalje.

Maja smuvala Mensura

Maja se javila Mensuru pre nego što je krenula u Crnu Goru, i najavila mu je svoj dolazak. On je zaista tamo lepo dočekao, izašli su u jedan klub, nakon čega su završili kod njega u stanu. Dva dana su bili nerazdvojni, a onda mi je Maja rekla da su zajedno, ali da o tome neće da pričaju, jer je sve još sveže sa Janjušem i pričom oko toga. Maji je mnogo lepo sa Mensurom, i zbog njega je produžila boravak još pet dana. Dogovorili su se da on ubrzo dođe u Beograd i bude kod nje. Nazvala je Takija i ispričala mu sve, a on je podržao, jer gotivi Mensura. Njoj sada radi malo i inat, nije joj svejedno što Janjuš kači slike sa Anom, poludela je kada je to videla, ali pred Mensurom njih ne pominje – priča za STAR Majina drugarica i dodaje:

Mensur je stvarno mnogo dobar prema njoj, gleda da joj udovolji u svemu, svestan je kroz šta je sve prošla, i trudi se da joj bude okej i da zaboravi na sve pored njega.

Sa druge strane, Janjušu su drugari iz Crne Gore odmah javili da se Maja ljubila sa Mensurom u jednom klubu.

Janjuš je među prvima saznao za Maju i Mensura, javili su mu drugari da su je videli. Međutim, Janjuš je bio vrlo oštar, pa im je rekao: „Ne zanima me ta osoba uopšte, može da radi šta hoće i sa kim hoće, samo da se meni više ne obraća! Daleko joj lepa kuća!” Nakon što im je to rekao oni više nisu želeli da ga obaveštavaju o Maji jer želi što pre da je zaboravi – rekao  je za STAR njegov drug.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR