Frizura Cece Ražnatović
Svet

June 23, 2022 12:07

By

Da nije bilo nje, ne bi bilo ni Cecine karijere: Ovo je žena koja je bila Ražnatovićkin mentor i koja se i dalje pita za sve

Majka Cece Ražnatović odigrala je ključnu ulogu u njenom životu

Približava se finale “Zvezda Granda”, a Ceca Ražnatović jedan od mentora je sa svojim polufinalistima Majom Milutinović i Alemom Bajrovićem progovorila o utiscima za vreme takmičenja, dok su Maja i Alen oduševljeni što im je baš ona bila mentor.

– Najbolji mentor, upala nam je sekira u med, zaista ogromna čast raditi sa najvećom zvezdom na Balkanu. Učiti od najboljih i provoditi vreme sa tako velikim čovekom, otkrila je Cecina polufinalistkinja Maja Milutinović kakva je Ceca kao mentor, a onda se prisetila trenutka kada je upoznala.

Majka Cece Ražnatović odvela je ćerku na prvi nastup

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Milutinović (@majamilutinovic93)


– Mislila sam, mi smo klinci, ko ima vremena, još nas je na početku bilo mnogo, prvi krug, mislila sam sa nama će raditi Ivana, Ceca če možda dolaziti ponekad, nećemo je ni viđati, međutim prva proba, mi svi tu sedimo, ona dolazi na vrata “Vau Ceca”, svi smo se pogledali, došla je Ceca”, tako je nasmejana došla, puna energije, izgrlila, izljubila, potpuno srdačna, ona je žena energija, kada uđe znate da je tu, sve procveta, pa je progovorila o tremi zbog Cece:

– Prvih par puta sam bila pod tremom, sada je mnogo lakše, sada se viđamo često, dosta radimo, dosta vežbamo, sada sam već opuštena, ali u početku je to bilo ludilo, pa je otrkila šta im je Ceca rekla pred polufinalnu emisiju:

Pročitajte: Ceca napala Popovića – Zašto ja ne mogu da uzmem kandidata po želji

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Milutinović (@majamilutinovic93)

– Osmeh, smejte se, budite opušteni, budite svoji, dajte energiju. Mi zaista svi u njenom timu znamo da pevamo, spram našeg mentora, trudimo se i vredimo, ono što je sigurno jeste da šaljemo i emitujemo tu lepu energiju, da se smejemo i da publika to oseti.

To je malo grč i trema, ja sam prolazila kroz te formate kada sam počinjala, tako da ja potpuno mogu da uđem u situacije njihove, kako se osećaju, šta proživljavaju u svojim lepim glavicama i talentovanim, imam mnogo razumevanja, a mislim i da nisam mnogo stroga – rekla je Ceca o kritikama koje im retko kad upućuje, pa je dodala:

Pročitajte: Ceca progovorila o detinjstvu i roditeljima – Moj uspeh im nikad nije bio dovoljan

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Imam drugačiji pristup, ja sam ih birala, prosto znam šta sam izabrala, imam tolikog iskustva na sceni, prosto govor tela njihov mi govori, šta ja mogu i kakva je ličnost u pitanju, to je već stvar ogromnog iskustva kao što sam rekla, ta deca su pretalentovana, ne možeš da ih naučiš da pevaju, ako oni već to ne znaju, to su gluposti. Pokažu im se neke sitnice gde treba da isprave, tu nema ništa revolucionarno, da sam ih ja naučila da pevaju, ako ih majka ne rodi, od toga nema ništa.

Onda je Ceca Ražnatović istakla od koga je ona dobijala savete kad je započela karijeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice, ja sam sa 5 godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija.

Pročitajte: Pričalo se da je jako bolestan, Ceca učinila sve da spasi oca – Evo kako Slobodan Veličković sada izgleda (foto) 

Sa 5 godina prvi put na bini, pevačica se razbolela zbog koje je bilo organizovano to takmičenje, jer u to vreme, bili su strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu, ona se razboli, nisu imali pevačicu, mamine kolege su znale, jer sam u zbornici pevala, tražili su da dođem ja da pevam, kako Ceca da dođe ona je dete, ima 5 godina, prepašće se, ali neka izađe. Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna “Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi” – zasmejala je Ceca sve prisutne anegdotom iz detinjstva.

Poznato je koliko je pevačici bitna porodica, a majka Cece Ražnatović je i dalje jedna od najbitnijih osoba u njenom životu i ona koja među prvima presluša njene pesme pre nego što budu objavljene.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM