Komšije Darka Lazića svet portal svet
Svet

June 17, 2024 13:23

By

Udala se Branka Lazić: Darko nije prisustvovao venčanju, a reakcija njegove babe je posebna priča

Majka Darka Lazića stala na ludi kamen

Branka Lazić, majka Darka Lazića udala se za Dragana Paunovića, biznismena iz Holandije. Međutim, pevač nije prisustvovao njihovom venčanju.

Majka Darka Lazića svet portal svet

ATA images

Majka Darka Lazića udala se u Beču

Branka i Dragan su planirali da naprave veliko slavlje 21. juna, ali su to ipak pomerili za septembar. Oni već neko vreme žive u Beču gde su i sklopili građanski brak. Kako piše Telegraf, ovo je bila intimna ceremonija, dok će slavlje sa porodicom i prijateljima tek dogoditi.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Facebook

Darko je trenutno sa suprugom i decom na odmoru, pa iz tih razloga i nije prisustvovao majčinom venčanju.

– Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema… Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje – rekao je on svojevremeno.

Pročitajte Promena o kojoj svi pričaju – Majka Darka Lazića je preko noći postala lepotica

– Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće – rekao je Darko tada.

Majka Darka Lazića svet portal svet

Ata images

Pisalo se i da pevačeva baka, a Brankina svekrva Milka, ne podržava to što je snaja posle smrti supruga stupila u vezi s drugim muškarcem. Ona i dalje nosi crninu za sinom i teško joj pada što njenog deteta više nema. Međutim, pevač je u nekoliko navrata objavljivao snimke na kojima smo mogli da vidimo Branku i Milku kako zajedno obavljaju razne poslove, te je jasno da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu, te da svekrva podržava snaju da nastavi dalje sa svojim životom.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF, KURIR

FOTO: ATA IMAGES