Majka Indire Radić svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 17:00

By

Ljubav se ljubavlju vraća: Indira Radić se odrekla svega da bi u nevolji bila uz najdražu osobu

Majka Indire Radić bila je njena velika podrška

Indira Radić je početkom dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a njeni hitovi iz tog perioda i danas se slušaju. Međutim, pre nekoliko godina se u jeku popularnosti povukla sa javne scene kako bi živela miran i povučen život daleko od očiju javnosti.

Majka Indire Radić svet novine svet portal

Instagram

Majka Indire Radić je mnogo značila pevačici

Iako je tada bila jedna od najpopularnijih pevačica, s velikim brojem hitova, jedan od glavnih razloga njenog odsustva s javne scene bila je majka Indire Radić.

“Trenutno ne mogu da idem u Ameriku, Australiju, život mi ne dozvoljava. Životne prilike mi ne dozvoljavaju da putujem van Evrope. Mnogo sam posvećena svojoj porodici. Posebno majci, kojoj trebam svaki dan”, ispričala je svojevremeno Radićeva.

Indira je tad rešila da sve vreme bude uz majku kako bi je negovala, a koja je tad bila u teškom zdravstvenom stanju, te joj je to bio prioritet. Kako je poznato da je pevačica bila izuzetno vezana za svoje roditelje, koji su je oduvek podržavali, ona je bez razmišljanja odlučila da sve ostavi po strani i posveti se brizi o majci.

Majka Indire Radić svet novine svet portal

Instagram

“Moja majka Rosa više nije sa nama, ja sam bila uz nju do zadnjeg trenutka”, rekla je Indira.

“Mnogo boli kada majku izgubite, a ja sam izgubila i oca i majku. To je bol veliki. Majka i otac , to je kuća, to je nebo i ono nešto što nas drži”, dodala je pevačica kroz suze za Kurir.

Pevačica je i sama svesna koliko je publika svih generacija i dalje traži i voli, te je za naredni period najavila i nove pesme, ali i veliki beogradski koncert, koji njeni fanovi godinama priželjkuju.

Majka Indire Radić svet novine svet portal

Ata images

Ranije je pevačica dolazila u rodni kraj i nastupala tamo, ali otkako je preminuo njen otac Živko, pevačica više ne odlazi tamo, otkrio je njen stric jednom prilikom.

“Indira više ovde ne dolazi, poslednji put je bila kada joj je otac umro i napravila mu je sahranu. Majka Rosa je sa njom u Beogradu. Prošlo je od tada osam, devet godina. Posle više nije dolazila, nije se javljala.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram