Odnos Indire Radić sa familijom svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 17:00

By

Zar su posle svega to zaslužili: Stric priznao kako se Indira Radić ponaša sa familijom

Odnos Indire Radić sa familijom nije najbolji, stric otkrio detalje

Indira Radić je početkom dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a njeni hitovi iz tog perioda i danas se slušaju. Međutim, zbog velikog pritiska, odlučila je da stavi sebe na prvo mesto i skoro potpuno nestane sa scene.

Odnos Indire Radić sa familijom svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Odnos Indire Radić sa familijom narušen je

Ipak, ona i danas redovno nastupa, a uskoro planira i neke velike projekte. Međutim, malo ko zna da je ova poznata pevačica rođena u jednom malom mestu blizu Doboja, u Dragalovcima, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila u bolnici.

Redovno je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. Ali, te posete su postale retkost otkad je preminuo njen otac Živko. Indirin stric Novak Subotić je za medije ispričao detalje o pevačici, kao i to da je on svojevremeno poklonio njenoj porodici zemljište da sazidaju kuću u centru sela. Odnos Indire Radić sa familijom se promenio jer se pevačica, prema njegovim rečima, nijekome n javila skoro čitavu deceniju.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

“Nije ona više Radić, nego Indira Subotić. Pre nego što je ona rođena, njen otac imao kuću par kilometara gore. Kada se ona rodila poklonio sam mu ovaj plac pored mene. Radio je u Doboju, odavde mu je bila bliža železnička stanica za posao, ali i njoj je škola odmah preko puta”, rekao je Indirin stric.

Odnos Indire Radić sa familijom svet novine svet portal

Ata images

“Dao sam mu zemlje, pa je on napravio kuću. Tu gde je bila kuća njenog oca sada je rudnik, kop. Ovu kuću ona nakon njegove smrti pokušava da proda, drži veću cenu pa zato valjda još nije prodata, ali prodala bi ona ako bi bilo mušterija. Sada ovde niko neće da to da kupi, svi idu iz sela dalje.”

Pročitajte Indira Radić pokazala snajku, toliko liče da svi misle da joj je ćerka – Ona joj je sina oterala u dugove (foto)

Ranije je pevačica dolazila u rodni kraj i nastupala tamo, a stricu se ne javlja otkako je preminuo njen otac Živko.

“Moji sinovi su držali diskoteku i prodavnicu pa je ona dolazila dva, tri puta da peva kod njih. Prvi put bilo je hiljadu ljudi, to je bilo krcato, svi su došli da je vide. Vole je ljudi iz našeg mesta.

Odnos Indire Radić sa familijom svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Indira više ovde ne dolazi, poslednji put je bila kada joj je otac umro i napravila mu je sahranu. Majka Rosa je sa njom u Beogradu. Prošlo je od tada osam, devet godina. Posle više nije dolazila, nije se javljala.

Otkad ne obilazi kuću, ni sa rođacima se nije videla. Ovo je sve ovde napušteno, nemamo nikakav kontakt. U početku sam je zvao, ali se ona nikad nije javljala na pozive pa sam prestao”, zaključio je Indirin stric svojevremeno.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević