Majka Indire Radić svet novine svet portal
Svet

March 27, 2023 22:15

By

Ovom čoveku je Indira Radić rodila sina: Povredio je kao niko, a ona ga ponovo vratila u svoj život

Bivši muž Indire Radić povredio je pevačicu više nego iko

Taman kada je dospela u sam vrh popularnosti, ređajući hit za hitom, Indira Radić odlučila je da se povuče sa javne scene. Danas živi mirnim životom, posvećena ulozi bake, koja joj očigledno i te kako prija.

Pročitajte: Fizički obračun – Indira Radić u naletu besa i ljubomore napala oženjenog ljubavnika 

Bivši muž Indire Radić

Instagram

I dok sada živi mirno, jedan period njenog života bio je veoma turbulentan, o čemu je ona svojevremeno govorila u jednom intervjuu. Bivši muž Indire Radić pevačici je posle razvoda priredio nešto što ona nikada neće zaboraviti.

Bivši muž Indire Radić

Instagram

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da bivši muž Indire Radić dobije oproštaj.

Pročitajte: Indira Radić neprepoznatljiva – Zbog viška kilograma pevačica više ne liči na sebe FOTO

Bivši muž Indire Radić

Instagram

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila – otkrila je pevačica, pa dodala:

Pročitajte: Indira Radić otkrila – I ja se slikam gola kao i Dara, a evo kome šaljem fotke

Bivši muž Indire Radić

– Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – ispričala je Indira za domaće medije.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM