Manekenka Mina MIlutinović i košarkaš Nemanja Nedović
Svet

September 24, 2023 18:15

By

Uživaju u roditeljstvu, a lepa manekenka je iznela i privatne detalje kako se poznati košarkaš snašao u ulozi oca

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović uživaju u ulozi roditelja

Mina Milutinović i njen suprug košarkaš Nemanja Nedović u junu ove godine su postali ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Talia. Mina i Nemanja su sa bebicom bili i na letovanju, a manekenka stiže i da se pojavi na raznim događajima i vidi sa prijateljima.

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović

ATA images

Pročitajte Pobednica Svetskog Top Modela Mina Milutinović poručuje – Starlete su krive što je na našu profesiju bačena ljaga!

“Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.”

“Stalno proveravam telefon i pitam šta radi. Stalno sam na vezi sa bakama, malo sam kontrol frik po tom pitanju.”

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović uživaju u ulozi roditelja, a dom su svili tamo odakle su i potekli, u Srbiji.
U prvom intervjuu nakon što je postala mama, lepa manekenka kaže ovaj osaćaj nije mogla ni da sanja.

Dolazak bebe je promenio sve

“Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim” – kaže kroz osmeh Mina.

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović

Instagram

Za Nemanju je istakla da se odlično snašao u ulozi oca, da pomaže koliko god može, menja pelene i hrani bebu. Rekla je da su od prvog dana u ritmu i da je imala stručnu pomoć koja joj je pomogla da sve postavi na svoje mesto od početka. Istakla je da je to ključ, da se od prvog dana uspostavi ritam i onda sve bude lakše.

Priznaje da nije lako, ali je lepo.

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović

Instagram

“Kada god vidim to malo stvorenje zaboravim na nesanicu i nespavanje, a imam sreću da mi je beba super, spava od deset uveče do šest ujutru, tako da se sve namestilo” – ističe za “Blic

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram, Ata images