Marija Šerifović raskinula
šokantno

21 септембра, 2022 22:00

Posle toliko godina, definitivno je kraj: Marija Šerifović raskinula, pa progovorila o svemu (foto)

Marija Šerifović raskinula pa potvrdila na „Instagramu“

Iako njen emotivni status intrigira javnost otkako se pojavila na javnoj sceni, Marija Šerifović intimu ljubomorno čuva samo za sebe.  Godinama unazad nemoguće je doznati ko je njeno rame za plakanje, osoba kraj koje se ujutru budi i mami joj osmeh na lice, a u intervjuima namerno ili ne na pitanja o emotivnom statusu često izbegava da da odgovor.

Pročitajte: Marija Šerifović na kiseoniku – Fanovi zabrinuti šalju poruke podrške

Marija Šerifović raskinula

Foto: Ivan Vučićević

Često se nagađa ko je zarobio njeno srce, da li je sama ili ima nekoga, ovde ili u Americi za koju i sama kaže da je njena druga kuća. Ipak o tome sa kim živi znaju samo njeni najbliži. Dok krije partnerku, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest – Marija Šerifović raskinula! Svi njeni pratioci na društvenim mrežama ostali su u šoku posle ove njene objave.

Na ovaj potez pobednica Eurosonga za 2007. godinu odlučila se jer je reč o raskidu poslovne saradnje i nema veze sa njenom privatnošću. Naime, Marija je godinama poverenje poklonila jednom timu, ali kako je došlo vreme za novi album i izazove odlučila je da ekipu promeni, o čemu je i javnost obavestila.

Marija Šerifović raskinula

Foto: Instagram

– Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradnicima a pre svega menadžmentom – napisala je zvezda.

Marija Šerifović raskinula je saradnju, iz samo njoj znanih razloga, a da nije bilo teških reči svedoči to što se na bezrezervnoj podršci zahvalila starom timu i za sam kraj.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Rajko Ristić