Scandal

4 Septembra, 2020 21:00

Marina besna na Darka zbog FEJK poklona! Proverava sve što je DOBILA od muža!

Pošto je saznala da njen verenik Darko Lazić navodno nosi fejk rolex sat, Marina Gagić je posumnjala da svaki poklon koji joj je dragi kupio zapravo ne vredi mnogo, pa je krenula u inspekciju!

Proverava sve što je dobila od muža!

Naime, nakon što je Darko na storiju postavio sliku na kom se vidi njegov rolex, navodno je reagovao izvesni nemački sajt navevši da je u pitanju kopija, a ne originalni model rolexa. Sve to je videla i Marina, pa je rešila da pita verenika šta je prava istina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on

„Marina je skromna devojka, nju te skupe stvari i ne zanimaju! Zato ona sve vredno od satova i nakita što joj je Darko kupio čuva i jako retko nosi, samo u specijalnim prilikama. Međutim, kad je videla te prozivke da je Darkov sat fejk, malo se zamislila jer ona sve to što ima čuva, kako je rekla, za ne daj Bože. Misli ona na sve iako je mlada, pa kaže: ‘Ako dođu, ne daj Bože teška vremena, može sve ovo da se proda i da smo svi zdravi i zbrinuti“, objašnjava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on

„Zato je i pitala Darka, tačnije, rekla mu je: ‘Jel tačno da je sve to što imamo, i tvoj sat, i moji satovi i nakit, fejk? Mogla sam da se obrukam da sam išla to da prodam!’ Darko je saslušao i samo joj se nasmejao u fazonu: ‘Ma daj, ne čitaj previše sve po forumima i internetu, opusti se malo!’ I Marina mu je poverovala, a i neće da se opterećuje više. Veruje mužu i uživa!, završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!