Martina Vrbos smršala svet novine svet portal
Svet

May 24, 2024 22:00

By

Preko noći dogurala do 120 kilograma: Problem svake druge žene, Martina Vrbos rešila je ovim načinom ishrane

Martina Vrbos smršala uz pomoć ove ishrane

Martina Vrbos smršala je a godinama je vodila borbu sa kilogramima – najviše se ugojila nakon trudnoće, kada je imala 120 kilograma.

Martina Vrbos smršala svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, Martina uspela je da skine čak 50, pa je njena kilaža sada 70 kilograma.

Martina Vrbos smršala – Naglo se ugojila nakon trudnoće

– Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu, gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma.

Pročitajte Kreator David Ćurčič oduševljen ovom damom – Ona je egzotična, do sad nešto neviđeno FOTO

– Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim – počela je priču pevačica za “Informer”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Ona je zatim otkrila da je smršala uz pomoć autofagije, režima ishrane koji je poslednjih godina jedan od najpopularnijih,a praktikuju ga i mnoge javne ličnosti.

– Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije.

Iako je Martina Vrbos smršala 50 kilograma ona je u ovom momentu želela da skine još 12kg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

– Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna – rekla je pevačica na čijem jelovniku su sada riba, potaž, salate, ali i burek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Uz promenu režima ishrane, Martina je počela i redovno da trenira, a u budućnosti želi da pokrene i program kojim će pomagati drugim ženama da se reše istih problema koje je i ona imala.

Martina Vrbos smršala redovnim treninzima

– Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju. Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to – zaključila je pisala je ranije Lepa & Srećna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images