Star

7 Marta, 2021 17:00

Miki se KRIJE u Krčedinu! „Više NE SME da živi u Kupinovu!ׅ“

Miki Đuričić poslednja dva meseca živi u Krčedinu, rodnom mestu svoje partnerke Angeline, sa kojom ima šestomesečnu ćerku Dunju.

Miki se krije u Krečedinu!

Kada je počelo da biva sve toplije, njih dvoje su se dogovorili da se na neko vreme sklone u Krčedin kako bi i drugi baba i deda uživali u odrastanju unuke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

Miki se nije ništa bunio, odmah je pristao na selidbu, pa su se spakovali i otišli. Javio mi je da je tamo mnogo opuštenije živeti jer nema ni novinara ni paparaca koji su ih u Kupinovu stalno opsedali i pratili. Uživaju u svom dvorištu, Miki često rano ode na pecanje. Kaže da se preporodio. Upoznao je celu Angelininu familiju, svi su fini i mnogo ga vole – otkriva za Star jedan od Mikijevih bliskih drugara i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

Kad god ima posla vezano za proizvodnju mesa od mangulica koje pravi sa jednim prijateljem, on dođe na dan i pozavršava sve i opet se vrati u Krčedin. Pohvalio mi se da se dugo nije ovako naodmarao. Ma totalno se promenio, procvetao je. Uživa u roditeljstvu! U poverenju mi je rekao da bi voleo uskoro da dobije još jedno dete. Pretpostavljam da već rade na drugoj bebi. Zato su možda i otišli kod nje jer tamo imaju pomoć oko čuvanja bebe od strane njenih rođaka, dok u Kupinovu nisu imali nikoga – objasnio nam je Mikijev drug, a mi se nadamo da će mu se želja uskoro ostvariti jer ga je očinstvo promenilo nabolje.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ