mile kitic
Scandal

28 Septembra, 2021 12:45

Mile Kitić šokiran! Rođeni brat mu poslao POLICIJU na vrata!

Mile Kitić rođen je u Ceranima, u Bosni i Hercegovini, gde i danas rado ode. Kuća u kojoj je folker odrastao je srušena, ali je na njenom mestu sazidao novu, u kojoj živi njegova snajka Bojana.

Mile Kitić šokiran!

Miletovi roditelji su se odselili za Ameriku, a on je sa 13 godina prešao da živi kod brata Nemanje Kitića. Miletov brat priča da je Mile bio dobar, i pomalo nestašan dečak. On otkriva da iz tog perioda postoji mnogo anegdota. Jednom prilikom je Mile Kitić šokiran i u neverici gledao šta mu je brat priredio. Rođeni brat mu je poslao policija na vrata, a Nemanja kroz smeh, za Kurir, prepričava šta se tu desilo:

mile kitic 1

Ima jedna anegdota. Dolazim ja kući jedno veče, a moja supruga plače. Kaže, Mile ostavio pismo, otišao je od nas. Nije prihvatio što sam ja rekao da muzika ne može da bude zanimanje, da mora na fakultet, pa je pobegao. Imao je jedan hotel, ali Mile nije imao ličnu kartu i zbog toga nije mogao da uzme sobu. Otišao sam kod svog drugara u SUP i kažem mu o čemu se radi i tako se vratio Mile – priča folkerov stariji brat i dodaje:

Kasnije, on se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd – prisetio se Nemanja. On kaže da je Mile krio od njega da puši:

Rođeni brat mu poslao POLICIJU

Idem ja pored benzinske pumpe, i vidim ga da puši. Nije imao gde i gurne cigaru u rukav. Gledam ja progoreće rukav, tu je benzinska pumpa. Svašta je moglo da se desi. A jednog dana ulazim ja u kupatilo, vidim ima dima, kad on zamotao cigare i sakrio u vodokotlić – kroz smeh je ispričao Kitić, koji ističe da je Mile dosta pomogao svom rodnom kraju.

U rodnom selu je pomogao da se postavi asfalt, a i rodbini uvek pomaže. Nemanja za Mileta kaže da je po tom pitanju veoma odgovoran.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ