Star

January 15, 2022 16:00

By

Mile Kitić u problemu: Zdravlje mu narušeno zbog umora i nastupa!

Kako saznajemo, Mile Kitić kolabirao je prošle nedelje na nastupu, zbog čega je završio u bolnici. Kako se šuška, pevača je stigao umor, pa ne čudi što ga supruga Marta tera da se skrasi i dođe kod nje u toplije krajeve da se malo odmori!

MILE KITIĆ

ATA/IMAGES

-Marta je pre dva meseca otputovala u Dominikanu, oni su tamo prošle godine kupili stan. Molila je i Mileta da krene i on sa njom kako bi se odmorio jer je celo leto nastupao, međutim, on nije hteo ni da čuje. Ugovorio je ceo decembar i januar da radi i nije želeo ništa da otkazuje. Međutim, sve ga je stiglo. Marta kad je čula da je bio na infuziji, poludela je. Mnogo se zabrinula za njegaobjašnjava izvor blizak pevaču i nastavlja:

-Mile je pre četiri i po godine imao srčanih problema zbog čega je morao da otkaže sve nastupe. Marta zna kakav su pakao tada prošli sa njim, jer Mile ima veliki strah i od lekara i od lekova. Krivo joj je što nije pored njega, ali su bar na telefonskoj vezi. Mnogo je plakala i vikala na njega što rizikuje život i zdravlje! Bar oni imaju dovoljno novca da ne mora baš toliko da nastupa. Morao je da joj obeća da će doći kod nje na odmor što pre, pa se i ona malo umirilarekao je izvor blizak pevaču za Star

IVAN VUČIĆEVIĆ

 

Pročitajte: Lepa Lukić otkrila šta joj se dogodilo! Evo kakvog je zdravstvenog stanja pevačica!

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM