Scandal

28 Maja, 2021 16:30

Mileta Kitića NAPUŠTA ŽENA! Nastao haos, UMEŠALA se i ćerka Elena!

Kako SCANDAL! saznaje, Marta Savić je kupila nekretninu u Dominikanskoj Republici i za to je iskeširala 300.000 evra! Ona planira i da se preseli tamo i da izdaje apartmane, ali je zbog toga nastao opšti haos jer se Mile s tim ne slaže!

FRKA!

Mile se baš uznemirio kada mu je žena saopštila da se seli u Dominikanu, nije mogao da veruje šta čuje, pa je odmah napao: Kakva selidba, jesi li ti normalna, kako misliš da ja ostanem ovde sam sa kućnim pomoćnicama?! O tome nema ni govora! Ja stvarno ne mogu da verujem da ti to meni uopšte govoriš, zaboravi na to – prepričava nam izvor i dodaje:

U sve se umešala i njihova ćerka Elena, i njoj je žao što Marta želi da ode daleko i volela bi da do toga ne dođe, ali opet podržava njenu odluku, pa je čak pokušala i Mileta da smiri i da mu objasni da ne treba da je sputava. Marta je pak u procepu, nekako je između dve vatre. Ide joj se u Dominikanu jer joj taj život prija, već je bila tamo pola godine tokom korone i svidelo joj se, ali opet ni njoj nije lako da napusti sve u Beogradu, pa ostaje da vidimo šta će na kraju da odluči – završava naš izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ