Kosarkasica Milica Dabovic
Scandal

28 Jula, 2021 12:00

Milica Dabović van sebe zbog optužbi da se prostituiše, javno se obratila naciji i otvorila dušu!

Milica Dabović van sebe zbog optužbi da se prostituiše!

Milica Dabović van sebe zbog optužbi da se prostituiše! Bivša košarkašica Milica Dabović (39) često nailazi na osude na društvenim mrežama, a sada je na svom nalogu na Instagramu napisala sve ono što je tišti. Ovaj put posebno ju je pogodila veoma uvredljiva poruka koju je dobila, a na koju je rešila da u svom stilu odgovori.

Milica Dabović van sebe zbog optužbi da se prostituiše!

Milica Dabović

U svom podužem izlaganju na društvenoj mreži, Milica je otkrila da se čitavog života bori protiv loših stvari.

Svako ima pravo na svoje izbore i svoje skandale, svako ima pravo na reč, na suze, na istinu, samo je pitanje hoće li je ispričati ili će sa istom u grob kao što većina ljudi danas radi… Mnogi se žale na nepravde, prevare i laži, pitam se šta bih ja trebalo da radim? Možda da plačem nad svojom sudbinom ili da nastavim da se borim sama protiv ostatka sveta, zla, pakosti, zavisti i ljubomore… I nastavila sam… Nekad je teško, nekad još teže, ali posle svakog pada i udarca sam sve jača, pa i život gledam nekim drugim očima, a i sada imam ono najveće bogatstvo, a to je sin– napisala je Milica na Instagramu, a onda se osvrnula na ljude, ali i na svoje vaspitanje.

Pročitajte: Milica Dabović i u 40 godina u PUNOJ formi!

Milica Dabović

DA LI SAM UBILA, OTELA ILI NA BOGA GAĐALA

Bože, pitam te, zašto je ta zavist toliko prisutna u nama ljudima, zašto jedan čovek-osoba ne može da nađe mir i isceli dušu? Zašto ima potreba da se priča loše o porodici ili onima koji su nam nešto dobro uradili? Zašto verujem ljudima? Je li to moj izbor ili su me moji roditelji tako odgajali, naučili? Zašto me boli sve što me boli? Zašto slušam pretnje, loša slova, čitam loše reči i uvrede? – zapitala se ona i nastavila:

Da li sam nekome nesto nažao uradila, ukrala, ubila, otela ili sam na Boga gađala? Ja sam samo jedna mama koja sanja i ostvarujem svoje snove samo mukotrpnim radom, ja se borim i nikada ne odustajem, ja sam baš ta majka, sportista, ja sam žena i ponosna sam na to, a znam da su i ostale majke ponosne na sebe i na ono sto one zapravo i jesu! Nisam iskompleksirana ni luda… – istakla je Milica, a potom zaključila.

Istinu ću uvek govoriti, to je moja odluka i moj izbor života! Možete me voleti ili ne voleti, takva sam! Hvala svima od kojih zaista imam nenormalnu podršku i osećam je! Sada sama pokušavam da koračam napred i uradim pravu stvar… Ja ću uvek izabrati, ljubav, da volim bilo šta, bilo koga…da imam osmeh! – zaključila je ona.

Podsetimo, ona je ranije sa prijateljima na Instagramu podelila šokantnu poruku koju je dobila od nepoznate osobe.

D***o, što se ne hvališ malo kako si imala odnose sa ćaletom i što te tukao kad si ga varala? Što se ne hvališ kako te Šiptari t****u za keš po Albaniji i Kosovu dok tvoj sin sve to gleda? Što se ne hvališ kako si snimala po****u sa ženama i psima? – piše, između ostalog, u užasnim porukama koje je Milica dobila.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES