Miljana Kulić
Star

29 Decembra, 2021 21:00

MILJANA KULIĆ PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI?!

Miljana Kulić

ATA/IMAGES

Miljana Kulić  diskvalifikovana je pre tri nedelje iz „Zadruge“ kada je Lazaru Čoliću Zoli nanela teške povrede! Odmah nakon toga Kulićki i Zoli pružena je adekvatna pomoć, te su oboje  završili na klinici, a tek kada se vratila kući u Niš, Miljana je postala svesna šta je uradila.

Miljana Kulić predstavlja Srbiju na Evroviziji?!

Kako je ostala bez osnovnih prihoda, rešila je da promeni život iz korena te se posvetila svom novom biznisu, a  za promovisanje svog novog angažovanja koristi društvene mreže. Pa je tako nedavno i otvorila Tviter nalog.

Miljana Kulić

ATA/IMAGES

Obzirom da je Miljani kao takmičarki sve četiri sezone „Zadruge“, nekoliko puta pošlo za rukom da postane i svetski poznati mim, uopšte nas ne iznenađuje što je Kulićka danas postala hit na društvenoj mreži Tviter,  a njene objave su prava senzacija.

Naime, ona je ostavila komentar ispod objave u kojoj piše „Serbia Eurovision 2022“

MIljana Kulić

PRINTSCREEN/TWITTER

Bivšu zadrugarku je oduševio taj predlog, pa je i sama prokomentarisala:

-Samo je nebo granica- napisala je Miljana Kulić.

Znajući da Miksi obožava da peva a i da je najveći vatreni fan svih pevača koji postoje na našoj estradi, od kojih posebno izdvajamo Darka Lazića i Mišela Gvozdenovića, jedva čekamo da vidimo njen sledeći potez.

Miljana Kulić

RAJKO RISTIĆ

Obzirom da se pojavile spekulacije da ih Kulićka navodno ponovo i proganja, zanimalo nas je da li su spekulacije istinite, evo šta je Miljana izjavila:

-Ma,da kako da ne! To je bila samo sprdnja i šala da ih ja okrenem telefonom i da čujem njihovu reakciju sa druge strane žice. Nisam ja više ona stara Miljana, to je daleka prošlost – izjavila je Miljana za Star.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/TWITTER/ATA/IMAGES