Svet

July 25, 2021 13:00

By

Miljana Kulić vodi oca u Tursku na LEČENJE! „Tata, nemoj da mi UMREŠ”

Mljana Kulić planira da sav novac osvojen u “Zadruzi” da na lečenje svojih roditelja.

Miljana Kulić vodi oca u Tursku na lečenje!

Iz rijalitija je izašla kao treće plasirana, ali to je nije pogodilo s obzirom na to da je u realnosti sačekao mnogo veći problem. Ona nije bila svesna u kojoj meri je njenim roditeljima loše. Tek po izlasku iz “Zadruge” čula je da je njen otac Siniša, koji je operisao rak grla, smršao čak 30 kilograma.

Ništa nije leglo na svoje. Ne mogu da ti kažem da se osećam dobro. Baš sam u šoku, nisam očekivala da je tata baš toliko loše. Smršao je trideset kilograma, osušio se, ne ustaje iz kreveta i jako je loše, dobro je samo što nije metastaziralo, operacija je prošla kako treba. On je pao u depresiju i to je ono najgore, jer samo pozitivni ljudi uspeju da ozdrave i da se izvuku. Ja ću da dam sve od sebe da on ozdravi i da se izvuče iz depresije. Meni u ‘Zadruzi’ niko ništa nije pričao i onda kada sam izašla i videla da tate nema na finalu, sve mi je bilo jasno. Krivim i sebe, ali ne želim da osećam krivicu. Oni su se naravno sekirali za mene, a od sekiracija se svaka bolest dobija. Videću da ih odvedem u manastir i u Tursku. Ne želim sebi da nabijam grižu savesti, daću sve od sebe da budu dobro – kaže Miljana za Svet i objašnjava da roditelje ne vodi u Tursku na letovanje, već na lečenje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

U Turskoj postoji bolnica za to i ja želim da ih odvedem. Oni nisu u toliko lošem stanju, ali uradiću sve što mogu da im pomognem. Nadam se da će sve biti kako treba – zaključila je Miljana.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ