miloš bojanić
Star

1 Marta, 2021 21:00

Miloš Bojanić: „Ako je Rokvić prihvatio vanbračnog sina, treba i Miroslav da ga prihvati“

Miloš Bojanić ne može da razume da njegov kolega Miroslav Ilić godinama izbegava da prizna vanbračnog sina Devina. Pevač koji je jedan od svedoka velike ljubavi Miroslava i Mire, tvrdi da je glavni razlog izbegavanja suda i DNK testa zapravo podela imovine.

Bojanić ne razume kolegu

Nikada neću shvatiti stav Miroslava Ilića. Pa ja kada bih saznao da imam vanbračnog sina u Americi, pa ja bih preplivao okean da odem da ga vidim. Nema sile koja bi me sprečila da me dete traži, a da ja neću da ga priznam. Pa ja bi se sa tim sinom slikao za sve novine da ga pokažem i da ga upišem na listu naslednika. Ej, da neko ne prizna svoje dete, pa to za mene nema veze sa životom. Pa i Marinko Rokvić je priznao vanbračnog sina. Miroslav Ilić je takav, eto to govori o njemu. Nije to auto ili neki predmet već živ čovek – objašnjava Miloš i nastavlja:


Pa ja sam živi svedok ljubavi Miroslava i Mire. Toliko puta smo sedeli zajedno, pili piće, pričali. Žena je bila u vezi sa njim, pa to svi znamo bre. A Miroslav i dalje bega, u stvari on beži od samog sebe. Kažu mnogi da je uticaj porodice kriv, pa i ta njegova deca bi trebalo da budu ponosna što imaju još jednog brata. A oni se ponašaju kao da im je Devin smrtna presuda. Stvarno ih ne razumem. Jedino ako ne žele da dele imovinu sa tim dečkom, jer sve se na kraju ipak vrti oko toga – objašnjava pevač i osvrće se na optužbe Saške Karan za seksualno uznemiravanje od strane Ere Ojdanića.


Jao, a to za Eru Ojdanića da je napastvovao koleginice po meni nema veze sa životom. Ja ga poznajem, on je spreman da zbog marketinga i sam kaže da je nekoga napastvovao, ali to nije tako. Era je uvek bio korektan prema svima. Čujte Saška Karan ga optužila za silovanje, budala jedna obična koja zarad prostora u novinama ne bira šta izjavljuje za novine. Ona je žena psihički bolesnik. Sašku ne treba silovati, ona je takva bila da je nije trebalo silovati. Era voli da se šali i sprda na svoj način, priča o ženskama i to, ali on muze krave i bori se za život. Pustite me Saške, sada se posle toliko godina setila da je Era uhvatio za dupe, pa ga optužila za silovanje – rekao je Miloš koji svim srcem brani svog kolegu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR