Star

5 Februar, 2021 23:00

Saška Karan tvrdi: „Era je hteo da me SILUJE, jedva sam se IZVUKLA”

Saška Karan se mnogo potresla zbog vesti afere silovanje i glumica koje su optužile Miku Aleksića! Kako kaže, i sama je svojevremeno mogla da bude žrtva napasnika, a za pokušaj silovanja optužuje svog kolegu Eru Ojdanića koji je pre 30 godina pokušao da je obljubi, i to pred kolegama!

Saška tvrdi: Era je hteo da me SILUJE

Strašno mi je kada čitam po novinama sve to za Miku Aleksića i te nesrećne devojke. Ja imam ćerku, pa glavu bih mu odsekla ako je sve ovo što pričaju tačno. Inače, toga ima i na estradi, ja sam živi primerkaže Saška za STAR i nastavlja:

Ranije sam imala užasnih problema sa Erom Ojdanićem. On je voleo pevačice i uvek je napastvovao neku na putovanjima, a na mene je imao poseban pik. Bila sam tada pred udajom, to je bilo početkom devedesetih godina, a on je bio mnogo zaljubljen u mene. Sećam se, bili smo na jednom nastupu i on se mnogo napio! Tada je počeo je da me grli, da me pipka, ma da me napastvuje bukvalno pred svima. Samo što me nije silovao, bio je razjaren i uzbuđen! Jedva sam se izvukla i nekako uspela da pobegnem od njega! Zalepila sam mu šamarčinu, jer nije bio ni toliko snažan da bi me savladao. Od tada sa njim ne razgovaram, a ja nisam jedina pevačica koju je on napastvovao, samo je druge sramota to javno da kažu! Srela sam ga jednom u rijalitiju Parovi i tada sam ga udarila. I opet bih ga istukla kada bih ga srela. To vam je onaj živac valjda kada vam neko nekad nešto uradi, onda vam je to zauvek trauma – završava Saška, a mi smo odmah pozvali i Eru da čujemo šta on ima da kaže na ove optužbe!

Baš ste me obradovali što me pitate za Sašku Karan, da izvineš, odmah mi se ide u WC. Ne znam šta ona to priča, nedavno kada smo se sreli u jednoj emisiji i ja joj kao kolega pružim ruku, a ona meni lupi takvu šamarčinu da mi se zavrtelo u glavi. Ona jeste pevala kod mene u restoranu na početku karijere, bila je klinka, imala je oko 26 godina. Ali gde ja u nju da budem zaljubljen, pa pre bih se u neki kamen zaljubio. Ja sam tih devedesetih godina šetao vrhunske ribe, kakva crna Saška Karan. Da budem iskren, dobro je ona tada izgledala, ali to da sam je pijan napastvovao ja za to ne znam! Nije ona nikada bila moj tip devojke, jer ona ima neki poremećaj u glavi – rekao nam je Era koji odbija da prihvati optužbe da je pokušao da siluje koleginicu.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR