Star

11 Marta, 2021 22:00

Mina PREVARILA Cara! Čim je sahranila baku, SPANĐALA SE sa Šebezom!

Mina Vrbaški više ni sama ne zna šta radi. Prvo nije htela da se vraća u rijaliti, jer je bila razočarana što je Filip Car ostavio kada je saznao da se bavila prostitucijom. Potom ga je prevarila sa Stefanom Šebezom, da bi valjda sebi olakšala! A onda se ipak vratila u Zadrugu i brže-bolje mu potrčala u zagrljaj kao da ništa nije bilo.

Mina se spanđala sa Šabezom!

Naravno, prećutala je da joj je napolju rame za plakanje bio Stefan Šebez. Njih dvoje je naš paparazo ulovio dok su ručali u jednom restoranu na Novom Beogradu, a onda su se Šebezovim kolima uputili u Beograd na vodi gde su nastavili muvanje po kafićima.

A kako su posle produžili kod Šebeza u stan, nije teško pogoditi kakav je bio epilog.

Skoro svaki dan su bili zajedno, nisu se razdvajali. Mina mu je složila priču da je u svađi sa Filipom i da od njihovog pomirenja nema ništa. Kukala mu je da ne zna kako da se postavi kada se za par dana vrati u rijaliti. Naravno, Šebez je pao na njenu priču, primio je u svoj stan, pa je bila tu nekoliko dana. Međutim, čim se vratila u Belu kuću, prvo kome je potrčala u zagrljaj bio je Car. Nije mu pomenula muvanje sa Šebezom. Sve mu je prećutala, a prevarila ga je. Nažalost, on će to saznati tek kada izađe napolje, pa će biti gusto – otkriva za Star jedan od bližih prijatelja Filipa Cara.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ