Svet

2 Maja, 2021 21:00

Mira Antonović PRETI Nadi: „Ne diraj mi SINA, nećeš dobro PROĆI”

Mira Antonović pobesnela je na Nadu Topčagić zbog tvrdnje da Devin nije sin Miroslava Ilića i zapretila da će ispričati sve što je Miroslav radio sa njom dok je vucarao na turneje, a sada joj i preti:

Ne želim da se spuštam na nivo takvih koji lupetaju bez razmišljanja. Slobodno mogu i ona i svi da me nazivaju nakaradnim rečima. Svako u životu napravi grešku. Ja sam od svojih grešaka nešto i naučila i ne ponavljam ih, ali nee dozvoljavam da mojim sinom ispiraju usta. Devin je meni i mnogima Božji dar i bori se za pravdu sve dece. Ko ga dotakne neće dobro proći, ni sa Božje ni sa moje strane – poručuje Mira koja je objavu kako je Nada zapravo ljubomorna brzo obrisala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

Ja sam mnogo radila i družila se sa Miroslavom Ilićem i s njim je stalno bilo problema kad pije. On je kompletna ličnost koja bi ti dušu dala, ali u to vreme smo svi pili, a on je bio jako nezgodan pod dejstvom alkohola. Ako iko o njemu nešto zna, to sam ja. Nije umeo da vlada sobom i mnogo sam razgovarala s njim. Znam ga kako diše. On kad popije, ne vredi ništa. Više ne pije i to me baš raduje – ispričala je Nada jednom prilikom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ