Želje Miroslava Ilića svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 09:00

By

Nije sreća para puna vreća: Miroslavu Iliću ni brdo novca nije ispunilo OVE životne želje

Želje Miroslava Ilića nisu se ostvarile

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić, uveliko grabi osmu deceniju, ali radi sa istim žarom i voljom kao i na početku karijere.

Želje Miroslava Ilića svet novine svet portal

Ata images

Želje Miroslava Ilića ostale su neostvarene

Za njegove koncerte uvek se traži karta više, a trenutno jedina želja Miroslava Ilića je da ga zdravlje posluži kako bi nastavio sa nastupima.

“Samo zdravlje! U ovim vremenima takvim kakva su, samo se molim Bogu za zdravlje”, rekao je Ilić, pa dodao de je imao i drugih želja, ali da će one zauvek ostati neostvarene.

“Čudni su putevi gospodnji. Ja sam imao i druge želje i planove, ali život me je odveo tamo gde sam već 50 godina”, rekao je pevač.

Želje Miroslava Ilića svet novine svet portal

Ata images

Želje Miroslava Ilića tiču se karijere, ali i samog života. Jedna od neostvarenih želja poznatog pevača bila je da postane fudbaler, ali i da završi studije koje je započeo.

“I fudbal, ali i studije. Ovo što ti kažem ne znači da se kajem što me je život odveo u ovom pravcu. Imalo se rašta baviti ovim, vredelo je. Uhvatio sam se nečega o čemu nisam maštao, imao sam uspeha, pa sam potiskivao frustracije zbog nekih drugih stvari.”

Pričalo se da je Ilić bio najbolji fudbaler među pevačima, međutim, on to poriče.

“Ima i boljih, malo ljudi to zna, ali imali smo svojevremeno estradnu reprezentaciju. Često smo se okupljali u humanitarne svrhe, čak i van zemlje, a u zemlji da ne pričam. Šaban Šaulić je mnogo dobro baratao loptom, pa Saša Popović, Mile Kitić… Ima ih mnogo koji su talentovani, ali i njih je put odveo u ove vode”, rekao je Ilić.

Želje Miroslava Ilića svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATA Images

Kada je karijera u pitanju, pevač ima dve neostvarene želje, a to su dueti sa dve koleginice.

Pročitajte Pevač nikad nije zaboravio svoj zavičaj – Zavirite u Ilićevu dvospratnicu u rodnom selu Mrčajevci (foto)

“Ja sam u životu snimio dva dueta, jedan sa Dobrivojem Topalovićem, drugi sa Lepom Brenom. Prosto, nisu se namestile pesme. Imam želju, i to sam spomenuo, da nešto lepo snimim sa Marijom Šerifović i Jelenom Tomašević, ali ništa se nije desilo po tom pitanju. Ne znam, možda nisu to čule ili im nisu preneli”, rekao je Miroslav.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images