Svet

12 септембра, 2021 15:11

Mirko Šijan čuva bebu ceo dan, kakav crne žurke tvrdi Goca!

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske našao se centru skandala nakon vesti da je zajedno sa Nikolom Buhom bio na „ko*ainskoj žurki“ u jednom apartmanu na Novom Beogradu. Međutim, Mirko Šijan čuva bebu ceo dan, pa je svima jasno pokazao na da nije bio na kokainskoj žurci.

Mirko Šijan čuva bebu ne ide po žurkama!

Iako se polemisalo da je Goca pobesnela zbog Mirka i da mu je pretila da će morati da izađe iz porodičnog doma u Surčinu ukoliko nastavi tako, Mirko je sada dao do znanja da je u njihovoj kući sve u redu.

Naime, on je na Instagramu podelio fotografiju sa sinom Zoranom dok ga drži u naručju, a njegovu objavu podelila je i Bojana Rodić. Tako da se vidi da Mirko Šijan čuva bebu, a nije ni izbačen iz kuće.

Inače, Božinovska se oglasila povodom „ko*ainske žurke“ na kojom je bio i njen sin i tom prilikom istakla da Šijan nikada nije konzumirao nedozvoljene supstance.

To je laž! Kakve ko*ainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Kao što i ja pevam ceo život, pa sam sedela u društvu i sa doktorima i sa narkomanima, sa ovim i onim… On ne može ni da gleda da li će neko da koristi nešto, protivnik je droge – rekla je pevačica.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: ATA IMAGES/ IVAN VUCICEVIC