BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI
Star

12 Septembra, 2021 15:00

Goca Božinovska: „Neću da se udajem jer više ne verujem u BRAK”!

Goca Božinovska je osgovarala na blic pitanja za STAR i otkrila da se više nikad neće udavati! Ovo još kaže o svom pirvatnom životu

Goca Božinovska: „Neću da se udajem jer više ne verujem u BRAK”!

Koji je tvoj najveći strah?

Jedino se bojim Boga! Ne plašim se ničeg u životu, osim onog gore.

Tvoj najveći porok?

Dugo godina sam bila pušač, ali sam prestala da konzumiram cigarete. Iskreno, ne znam ni sama kako sam uspela, ali se osećam mnogo bolje. Kažu da sam i lepša, definitvno cigarete mnogo utiču i na zdravlje i na izgled.

Šta misliš o estetskoj hirurgiji?

Ja ništa loše ne vidim u tome. Mene su do sada zatezali hiljadu puta. (smeh) Ako žena ima male grudi, a veće će da je učine srećnom, što da ne uradi, što da ne napumpa usta ako su joj mala, što da ne zategne koju boru… To uopšte nije smak sveta i žene treba da budu negovane i doterane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Planiraš li da se opet udaš?

Ja u brak više ne verujem. Imala sam jedno iskustvo i dosta mi je. Nikada se više neću udati. Samo mi to fali (smeh).

Da li si nekad probala drogu?

Daleko bilo! Ko mene poznaje, zna da je to nešto što najviše na svetu mrzim. Nikad nisam probala i nikad ne bih probala.

Voliš li da izlaziš?

Ja najviše volim da sedim kod kuće u pidžami, bez šminke, da mi dođu moje drugarice, da pričamo i družimo se. Toliko godina pevam uveče, radim veselja, da mi je preko glave buke i gužve.

Šta misliš o starletama?

Ništa (smeh). Svako bira svoju profesiju i živi kako njemu odgovara. Ko sam ja da sudim o bilo kome. Svaka čast svakome.

Omiljena destinacija?

Nije omiljena, ali jedna od najlepših jeste Tajland. Međutim, volim da odem u Sutomore. Tamo mi sestra i zet imaju kuću, i u tom delu Crne Gore.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ