Miroslav Ilić i Grand
Svet

June 6, 2022 17:10

By

Miroslav Ilić otkrio šta se krije iza zabrane izvođenja njegovih pesama u “Zvezdama Granda”

Miroslav Ilić i Grand u sukobu koji traje godinama

Vest da je pevač Miroslav Ilić “Grand produkciji” zabranio da izvođači u takmičenju “Zvezde Granda” pevaju njegove pesme izenadila je mnoge.

On se sada oglasio tim povodom i otkrio šta je zapravo istina.

Miroslav Ilić i Grand

Rajko Ristić

Miroslav Ilić i Grand – rat koji ne prestaje

To su sve laži! Apsolutno nemam blage veze. Znam šta radi “Grand Produkcija”, ali to su gluposti. Da li vam ja ličim na čoveka koji bi nekom nešto zabranio – rekao je pevač i dodao:

– Ne znam šta rade, niti kako rade, niti me zanima. Samo me interesuje ko mi sve to stalno smešta?

Naime, u medijima se pojavila vest da je Ilić zabranio da se u “Grandu” izvode njegove numere, navodno zbog izdavačkih prava, a ne zbog sukoba sa Lepom Brenom, kako su mnogi pomislili.

Miroslav Ilić i Grand

ATA/IMAGES

Pročitajte: Miroslav Ilić – Niko iz Zvezda Granda neće napraviti karijeru, jer Popovića interesuje samo novac

– U ovoj situaciji posredi su izvođačka prava, koja Ilić kao umetnik svakako poseduje i njegova je volja da zabrani pevanje svojih pesama ljudima za koje smatra da to ne bi trebalo da rade. Miroslav nema ništa protiv novih i mladih pevača, ali ne želi da se njegove pesme izvode u ‘Zvezdama Granda’ zbog velike neprofesionalnosti čelnika te kuće i nepravde koja mu je kao estradnom umetniku kontinuirano nanošena. Da više ne bi dolazio u situaciju da se nakon njegove pesme ne izgovara njegovo ime i prezime i time narušava blistava karijera duga 50 godina, on je rešio da se njegovi hitovi više ne čuju u ovom takmičenju – pisali su, međutim, pevač je sve to demantovao.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES