Svet

22 Decembra, 2021 17:00

Modni stilista OPLEO po Gogi Sekulić, Ivani Selakov i Leni Čolak! „Novogodišnji stajlinzi su PROMAŠAJ”!

David Ćurčić modni stilista i komentator nije oduševljen novogodišnjim stajlinzima naših zvezda.

Modni stilista OPLEO po novogodišnjim stajlinzima!

Kako je počela sezona šljokica, glitera i ostalih svetlucavih materijala, trebao bih da dam komentar na neke od najsvežijih modnih izdanja, ali nisu me oduševile, ovo je promašaj – rekao je David.

O odevnoj kombinaciji Goge Sekulić ima samo da kaže:

Goga Sekulic

Rajko Ristić

Ja volim Gogu, super izgleda i kao ličnost je sasvim ok. Međutim, ono što mi nikada nije bilo jasno kod nje, jeste njen stil. Ona puno ulaže u svoj izgled i to se vidi, ali da je bar jednom ubola modno izdanje! Ovakav tip haljine je odličan, ali nije dobar za nju, istakao je njenu figuru u pogrešnom svetlu… Frizura ?! Da, ali za neku urbaniju kombinaciju, ovde deluje bezveze.

Ivana Selakov je po njegovom mišljenju još jedna lepa žena, ali loše obučena:

Ivana Selakov

Rajko Ristić

Još jedna žena koja super izgleda, ali koliko je lepa toliko nema pojma da se obuče. Haljina stoji kao da je na stablu, ne na Ivani. Za ovakav tip haljina rep bi bio savršen izbor i za nekog sa figurom peščanog sata, ovako ne deluje ok.

Mlada Lena Čolak, je prema Davidovim rečima prelepa, ali joj je fizura problematična:

Lena Colak

Rajko Ristić

Ja bih Leni rekao nešto, vezano za njenu kosu. Mislim da je do sada trebala da shvati da nešto mora da uradi sa njom. Ona samo fenira kosu, jer ova pola-pola obojena kosa ne dozvoljava ništa drugo. Bez obzira što je haljina prelepa, cipele dobre, ona izgleda fantastično, ali se na glavi ništa ne dešava… Oprala je kosu i to je to, ne može tako. Haljina perfektna!

FOTO: RAJKO RISTIĆ