Scandal

8 Avgusta, 2020 12:00

MOLI DA JE NEKO NE OSTAVI! Šopićka isprozivala Lunu Đogani!

Ivana Šopić je u emsiji „Zadruga – Narod pita“ žestoko potkačila bivšu cimerku Lunu Đogani rekavši da je katastofalno to što Đoganijeva moli za ljubav.

NIJE BIRALA REČI!

„ja svojoj ćerki moram objašnjavati šta znače vrednosti, jer je 90% devojaka u Zadruzi 3 radilo sve pogrešno, nisu mislile da li ih gleda brat, otac. Jedino je malo Stefan radio na sebi. Pitala bih Ivanu da li misli da je uspela ili da je zvezda nakon rijalitija, gde sebe uopšte vidi?“, pitala je gledateljka.

„Svi smo mi ušli iz različitih razloga. Nisam ušla u rijaliti da bih postala nešto. Mene mediji ne zanimaju, ali sam im zanimljiva, da li zbog moje veze ili nečeg drugog, ne znam“odgovorila je Šopićeva.

„Evo, na primer, Luna plače i moli da je neko ne ostavi, meni je to katastrofa. Da li biste se vi ponosili ćerkom kao ona?“, nastavila je da ispituje gledateljka.

„Slažem se, ne bih volela da imam dete koje moli za ljubav“ odgovorila je Ivana u emisiji „Zadruga – Narod pita“, koja je na ovaj način prozvala bivšu cimerku.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Rajko Ristić