svet

22 Juna, 2020 11:30

Ivana Šopić: „Janjuš me SMUVAO na ISTU FORU kao i Maju!“ Stefan IZGOREO, Maja URNISALA Janjuša! (VIDEO)

Ivana Šopić progovorila je o vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, za kog je ranije poricala da je imala bilo šta sa njim.

IVANA ŠOPIĆ: „NEĆU DA KANALIM JANJUŠA“

„Meni je govorio da me voli, da će ostaviti suprugu, sve je identično. Šta ja sada treba da ustanem i da govorim da mene Janjuš više voli. Mene on više ne zanima, mene ne zanima nijedan drugi muškarac otkad sam sa Stefanom u vezi. Mene ne zanima da nekog ko me ne zanima sada kanalim“, tvrdila je Šopićeva, misleći na Janjuša.

„Da si mislila na mene, ne bi me dovodila u situaciju da moram da slušam sve ovo. Njemu si govorila gotovo iste rečenice koje si meni govorila, da mene najviše voliš, da si mi ti najbolji prijatelj ovde…“, objašnjavao je Karić.
Kada je videla da nema izlaza iz ove situacije, Šopićeva je napokon priznala da je bila u vezi sa Janjušem.
„Smatrala sam da smo u vezi, jer smo bili emotivno bili bliski, nismo se sada ljubili, držali za ruke, ali sve je ovako bili isto kao što se sada dešava sa Majom. Nikada ga nisam terala da se razvedem, isto me je ubeđivao da me voli najviše na svetu“, rekla je Ivana.

MAJA: „IVANI SI PRIČAO ISTO ŠTO I MENI! SVE LAŽEŠ!“

Maja Marinković i Marko Janjušević nisu mogli da dođu sebi otkad je Ivana Šopić iznela šta se sve tačno dešavalo između Janjuša i nje.
„Rekla je da si joj pričao sve ono što si pričao i meni, da se za 10 godina nisi zaljubio tako, da je to vanvremenska ljubav… Zašto si sve to pričao, ako to za tebe nije bilo ništa?“, pitala je Maja.
„Ne zanima me više, Majo. Za mene nije bilo ništa, mogu da pričaju šta hoće“, rekao je Janjuš.

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović i Jelena! SVI DETALJI SVADBE! Ima da KOŠTA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović se STRAVIČNO OSUŠILA! Na korak je da se RAZBOLI!

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović U LJUBAVI sa novim MILIONEROM! Njegovi je NEĆE ZA SNAJKU!

„To onda znači da si i mene lagao. Jednostavno nećeš da priznaš neke stvari. Kada ti nisi tu pričala je sve ovo što sam ti rekla, posle, kada si ušao ublažila je priču. Pušten je klip kako se ljubite“, nabijala je Marinkovićeva ljubavniku na nos.
„Kakve ja veze imam sa time? Danas sam video dete nakon šest meseci, imam li potrebe da ti se kunem da sam se samo jednom poljubio sa Ivanom, samo jednom“, tvrdio je zadrugar.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR